Aktywne Wpisy
AlwaysAbroad +1140
Lol najdziwniejsze co dziś widziałem. Jakaś baba zatarasowała ulicę swoim autem i spowodowała blokadę ruchu, bo jej pimpuś musiał wyjść XD Krzyczała, że nic jej nie zrobią, bo pracuje w służbach mundurowych XD Nie wiem kto jej dal #prawojazdy #logikarozowychpaskow
Jak ktoś też tam pracuje to gratuluje współpracowników. Zadzwonilem na #policja ale zero reakcji. Taka #polska #motoryzacja
#warszawa
Jak ktoś też tam pracuje to gratuluje współpracowników. Zadzwonilem na #policja ale zero reakcji. Taka #polska #motoryzacja
#warszawa
Averte +106
najlepsze chipsy jakie stworzono. Gdybym musiał jeść już tylko jeden smak do śmierci, byłby to właśnie te. Inne nie mają podjazdu do tych. Kto nie próbował, powinien czym prędzej. Ideał
#takaprawda #przemyslenia #chipsy
#takaprawda #przemyslenia #chipsy
Dzwonisz, mówisz że masz kupon zniżkowy na pizze dominos.
Robisz zamówienie, podajesz kod kuponu, odbierasz z darmowym dojazdem albo jedziesz sam po pizze.
Kod na -50% na pizze to VB1WA obowiazuje do 17/01
Kod -50% na zamówienia online od 18-31/01 to VB2WA
Kod obowiązuje na normalne pozycje w menu, nie bestsellery, osobiscie polecam Hypnotica polana sosem BBQ.
@jasieczek
Wołam pizzaportal bo obniżka jest na gastro.
#cebuladeals #pizzaportal
@l-_-l: (╯︵╰,)
Dominos rządzi
@AmonGoeth: dziala wszedzie czy tylko WWA?
http://www.dominospizza.pl/pl/menu/skorzystaj-z-kuponu/cc/MEGADEAL/pcid/EAL48/p/1
Jest teraz kod online (przynajmniej we Wrocku) do 17 - vb1w (dziala rowniez na bestsellery, jedynie nie obejmuje edycji limitowanej). Ogolnie dostalem na poczatku miecha ulotke z kuponami:
50% znizki na pizze online: vb1w 4-17.01
duza w cenie malej: vb2w 18-31.01
50% znizki na pizze: vb3w 1-14.02
2 pizze w cenie 1: vb4w 15-28.02
Z sieciowek imo to n1 pizza. I potwierdzam - hypnotica <3 (na tej pizzy jednym z