Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
źródło: obraz_2024-05-26_003323452
Pobierz
Napalone_Okno +12
Ehh chłop próbował namowic mamę abym z nią spał ale lipa. Zostawiłem drzwi otwarte na Maxa do sypialni rodziców i do mojego pokoju. #przegryw #nerwicalekowa
źródło: bc2207cf7868a2d28d70c10bd7a2a398
Pobierz

Do adminów/mapperów i innych najwyższych władz MirkOTS
Zmieńcie poziom -2 na dwarfach, bo jest zupełnie bezużyteczny. Dwarfy i Dwarfy Solidery w takich ilościach i w tak wielkiej lokalizacji są zupełnie bez sensu, bo większość graczy zanim tam trafi wbije na tyle duży lvl, że expienie tam będzie już niezbyt opłacalne.
Wypełnicie ten poziom samymi Dwarfami Guardami, doróbcie kilka mniejszych komnat na -3, gdzie będzie opór (i jakiś quest?), a będzie fajne expowisko dla 30-45 lvli.
Chyba, że jest jakiś -3 z Guardami, a ja go nie znalazłem (szukałem wytrwale).
Kto popiera, ten plusuje. Liczę na miłośników masowego zabijania Guardów xD
"Huffy 3 godz. temu
Tak, kopalnie są w trakcie budowania - mogliśmy poczekać ze wstawianiem aż będą wszystkie, a mogliśmy dodać już jedno. Coraz niżej będą silniejsze mobki."
@sequel: Jak dobrze, że nie muszę się powtarzać.