Aktywne Wpisy
rudyba +59
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
1. Ludzie którzy robią "malunki" na elewacjach, pociągach i tym podobnych to podludzie bo ktoś musi to po nich sprzątać. TAK dla "malunków" za czyjąś zgodą. To nie jest sztuka tylko idiotyzm.
2. "Im wyżej jesteś tym bardziej boli jak spadniesz."
Także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przemyslenia #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
@sequel: Dlaczego jedno miało by wykluczać drugie?
ale murale miejskie są na propsie
@jokefake: Dokładnie to mam na myśli, stąd fotka. :)
@sequel: a imho liczy sie jakość dzieła, nie jego legalność- najprostszy przykład to Banksy. ba nawet jakieś kibolskie malunki czasami są ogarnięte. ale bezmyślne tagowanie to bezsprzeczny rak.
Dla mnie głupotą jest robić komuś niewinnemu kłopot. :) O to tylko chodzi, proste logiczne i tyle.
oczywiście takie pomazanie świeżo odnowionej elewacji kamienicy z XVIIIw jest #!$%@?, bo zwyczajnie nie pasuje do takowych, ale jeśli jest to pyknięte na jakimś bloku i umila widok mieszkańcom i przechodniom, to czemu to ma być złe?
myśle, że nasza granica 'wandalizmu' jest zwyczajnie różna, ale są płaszczyzny które w obu stanowiskach sie pokrywają