Aktywne Wpisy
GrzegorzPpoz +143
#!$%@? rzygam już tym portalem. Od kilku tygodni całe gorące permanentnie #!$%@? waleniem konia do rozliczeń pisowców albo podniecaniem się najpierw chadem kotłownią, a teraz tuskiem. To już nie jest portal ze śmiesznymi obrazkami tylko czysty propagandowy ściek. Dosłownie nie ma się nawet do czego uśmiechnąć na tej smutnej jak #!$%@? stronie. Serio wam się jeszcze nie przejadło czytanie kolejnego wpisu zaczynającego się od "gdyby nie tusk to błe błe błe węgry
adi0 +979
piszę w aktualizacjach:
2015-12-0212:00 Poland Item Arrived at Poland
2015-11-30 12:00 MPC PMIH (KLIA) Item Sent to POLAND
#aliexpress #kiciochpyta #niewiemjakotagowac
- jaką pocztą miała iść paczka?
- ile dni na dostawę deklarował sprzedający?
wszelakie malezyjskie trackingi to często fejki, ale pociesze cie wczoraj dostałem paczkę z 7.11. właśnie malezyjskim gównem wysłaną
To jego problem że wysłał gównem i przy tym zapewne deklarował że paczka dojdzie do 34 dni.
Po to jest ochrona na ali aby z niej korzystać!
Jego problem, mógł tam wpisać że wysyła malezyjskimgównem
Ja też jestem sprzedającym i nie wyobrażam sobie aby powiedzieć komuś że wyśle mu poleconym piorytetem z poczty a wysłać inpostem
Data zakupu:
Payment Received:
Total Received Payment Method Date Received
US $ 25.52 US $ 25.52 Credit Card 2015-12-05 04:20
W opcji zakupów mam podane takie daty:
China Post Registered Air Mail
Free Shipping
Estimated Delivery Time:15-34 Days
Processing Time:6 Days
a tak to wygląda na POS malaysia i dalej nic...
26 Dec 2015, 13:15:00PM Item Arrived at Poland Poland
24 Dec 2015,
Dla pewności podaj 'tracking'
kilka dni mogę jeszcze poczekać bo nie śpieszy mi się ale nie wiem czy to nie fałszywy tracking
nawet jeśli jest ona 'darmowa' to za nią zapłacił w cenie produktu!
Mógł chińczyk nie deklarować China Post Registered Air Mail tylko MalezyjskieGówno, oni tym hasłem robią sobie reklame
Skoro deklarował inną poczte to czy dostaniesz produkt który zamawiałeś?