Wpis z mikrobloga

Przechodziłem przez park i dostrzegłem dwóch Ukraińców (gadali coś we wschodnich języku) siedzących na ławce i pijących p--o. Patrzyłem się na nich, oni to zobaczyli i trochę zaczęli zasłaniać puszki. Szybki telefon na policję i za parę minut podjechał patrol, Ukraińcy dostali mandaty. Łamać prawo to sobie mogą w tym k--------u, a nie w Polsce.

#ukraina #coolstory #truestory #polska #policja
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@micky1: o lol, a co to za różnica czy to ukrainiec łoi w parku, czy sebix polak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mieszkasz w zcebulaczonej c---------i, europie B, meksyku ojropy, i jeszcze p-----------z innych o picie publiczne xD nie wiem czy da się bardziej zdegradować moralnie w cywilizowanym świecie
  • Odpowiedz
@micky1: ludzie się gimnastykują i opracowują skomplikowane baity w laboratoriach 5 km pod ziemią, a tu przychodzi typek, dojebuje takiego obvious kloca i gównoburza jak ta lala xD i takie baity są najśmieszniejsze xD
  • Odpowiedz
  • 0
@benek1029: no to nie wiem, plaża wieczorem gdzie nie chodzi aż tyle ludzi? Bo też mi się nie do końca przyjemnie patrzy jak ktoś chleje w parku i tym podobnych. NO JA NIE WIEM DOM TO CHYBA DOBRA OPCJA CO? Ani nikomu nie przeszkadzasz, robisz co chcesz, siedzisz wygodnie
  • Odpowiedz
@Krznl: ale jak przechodzisz latem ulicą i ludzie chleją na "ogródkach piwnych" to problemu nie ma? Dla mnie cały ten przepis to jest po prostu zabieranie się za problem alkoholizmu od kompletnie d--y strony.
  • Odpowiedz
  • 1
@benek1029: to są miejsca do tego przeznaczone :| skoro jakieś miejsca są wydzielone (tak jak na palenie papierosów) to się powinno tego trzymać, nikt nie umrze jak się piwereczka nie napije
  • Odpowiedz