Aktywne Wpisy
bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ja mam niezły mindfuck bo z jednej strony popieram te wszystkie
"kazdy niech decyduje sam o swoim życiu"
"czemu chcecie decydować za innych"
"kazdy ma prawo do zakończenia swojego życia"
a z drugiej strony to ten pomysł wydaje mi się kiepski i myślę, że w ogólnym rozrachunku będzie więcej "niechcianych śmierci" w imię tego wolnego rynku umierania. Masa osób z np depresją która miała próby samobójcze, albo wyszły z choroby, potem są wdzięczne, że nie zabiły się. Taka tabletka nie daje większego wyboru bo jest tylko Łyk i poszło, a jak ktoś dramatyzuje ze skakaniem z okna itp to istnieje szansa go odciągnięcia od tego pomysłu (inna kwestia to taka, że chcą tylko zwrócić uwagę na siebie). Pojawienie się tej tabletki na rynku (pomimo obecnych już zamienników typu trutki i inne cuda) może sprawić że dużo ludzi, którzy jakby to powiedzieć "szybko się poddają" będą chcieli sięgnąć a potem by żałowali, ale niestety nie będą mieć okazji.
Tak wiem, ich strata. Prawo dżungli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#4konserwy #kiciochpyta #neuropa
@wnocy: Dalej próbujesz tworzyć jakieś kuriozalne sytuacje z tego co napisałem zupełnie je zakrzywiając.
Oczywiście ale część osób uda się uratować.
Oczywiście bo w takim celu go przywołałem
Poproszę jakieś źródła - chętnie się zapoznam
@ediz4: Nie jestem pewien, czy rozumiesz - dowody anegdotyczne mają niemalże zerową wartość w dyskusji.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Samob%C3%B3jstwo#Sposoby
Jeżeli ktoś się rozmyśli, to pewnie będzie miał jakiś czas na wyrzyganie tabletki. W przypadku skoku z wysokości takiej szansy nie ma.
i
Powtórzę pytanie @kvvach:
Czy ktoś z was wie jaki jest skład takiej tabletki? W jaki sposób zadaje śmierć?