@navyblue: love found. Trochę ponad 3 miesiące razem : ) Znajomy z liceum (nie widzieliśmy się kilka lat, wiem z fb :P) też znalazł dziewczynę na tinderze. Chyba ponad rok są ze sobą teraz ;)
@fe4n: @navyblue: @tallman: @mallavi: @jawor44: @Laaq: @programistalvlhard: @atencjuszka: Taka wykopowa hipokryzja. Jak Mirek wrzuca feelsy narzekajac na rozowe z Tindera, to wszyscy go pocieszaja, ze na Tinderze kobiety szukaja tylko atencji i bolca na boku. Jak kobieta pisze, ze szuka na Tinderze milosci, to zostaje wysmiana.
@Dinth: Nie pierwszy i nie ostatni przykład hipokryzji na mirkoblogu/wykopie. Tak jak z tym, że ruchanie panienek z Bali jest zajebiste, ale jak Polka dorwie sobie jakiegoś Enrique to już jest głupią #!$%@?ą szukającą erazmusowego bolcowania. Nie ma potrzeby się tym przejmować ani walczyć, bo idioci byli, są i będą. ;) A wolę już "erazmusowe bolcowanie" od siedzenia w piwnicy. (✌゚∀゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Znajomy z liceum (nie widzieliśmy się kilka lat, wiem z fb :P) też znalazł dziewczynę na tinderze. Chyba ponad rok są ze sobą teraz ;)
@navyblue: > #tinder
@navyblue: wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taka wykopowa hipokryzja. Jak Mirek wrzuca feelsy narzekajac na rozowe z Tindera, to wszyscy go pocieszaja, ze na Tinderze kobiety szukaja tylko atencji i bolca na boku.
Jak kobieta pisze, ze szuka na Tinderze milosci, to zostaje wysmiana.
Nie ma potrzeby się tym przejmować ani walczyć, bo idioci byli, są i będą. ;) A wolę już "erazmusowe bolcowanie" od siedzenia w piwnicy. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A ja tam jednak wole swoja piwnice niz jakies Bali czy inne Erazmusy :) Nie wiem, czemu wy rozowe tak nie lubicie piwnic o.O (w mojej nie ma
@mallavi: No nie załamuj mnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)