Hejka #mikrokoksy lubicie Omlety ? Po wcześniejszym moim poście stwierdzam że tak :) Mam teraz dla Was kolejny Omlet z Pieca tym razem po Meksykańsku. Polecam jest pyszny na dodatek zawiera, aż 186 g Białka #silownia #odchudzanie #sylwetkaodkuchni
@sylwetka: Jak długo po upieczeniu można go przechowywać w lodówce? I jak smakuje po odgrzaniu? Bo takiego omleta to ja w jeden dzień nie zjem xd. Ponadto w przepisie jest 8 jajek a wrzuciłeś 2. Gdzieś jest błąd czy po prostu tak uciąłeś niefortunnie nagranie?
@whiteMurphy: w sklepie z foremkami. To zwykla silikonowa foremka na tartę. ta akurat wygląda znajomo, to chyba foremka z biedronki - raz na jakis czas są dostępne.
@SNUPPi: Omleta możesz przechować w lodówce do dwóch dni. Po odgrzaniu smakuję również dobrze, chociaż najelpiej smakuję od razu wyciągniety z pieca polany ostrym sosem pomidorowym. Wrzuciłem 8 jajek na nagraniu jest pokazane że wrzucam tylko dwa ponieważ straciłem cześć nagrania.
W dupie mam co sobie baby z gębą robią, ale ona była taka ładna. Od pierwszego odcinka nie mogłem się na nią napatrzeć. Strasznie szkoda. Mam nadzieję, że sobie daje radę.
I proporcje ma super jak na redu (。◕‿‿◕。) ᕦ(òóˇ)ᕤ
@rith: wygląda jak smażone wymiociny ( ͡° ͜ʖ ͡°)