#linux #mint Siemaneczko mirasy! Otóż mam dziwny problem pod mintem - mam radka 7870XT do którego chcę zainstalować sterowniki od AMD i dwa monitory, wszystko fajnie do momentu instalacji sterowników - drugi monitor czarny, widać na nim tylko kursor, do tego wysypuje się cinnamon. Jeśli macie jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Mint 17.3, świeżo po instalacji.
@wytrzzeszcz: coś bym chętnie podesłał ale to po 20 jak zajadę z pracy do domu. Drugi problem to to, że mintowi wywala się środowisko graficzne a tryb safe nie ma możliwości odpalenia terminala (poważnie!) więc nie mam zbytnio jak skopiować te informacje.
Siemaneczko mirasy! Otóż mam dziwny problem pod mintem - mam radka 7870XT do którego chcę zainstalować sterowniki od AMD i dwa monitory, wszystko fajnie do momentu instalacji sterowników - drugi monitor czarny, widać na nim tylko kursor, do tego wysypuje się cinnamon. Jeśli macie jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Mint 17.3, świeżo po instalacji.
Drugi problem to to, że mintowi wywala się środowisko graficzne a tryb safe nie ma możliwości odpalenia terminala (poważnie!) więc nie mam zbytnio jak skopiować te informacje.
dmesg > elo.txt