Wpis z mikrobloga

Dobra Mirki - czas się pożegnać, po prawie 5,5 roku kasuję konto na wykopie.
Powód jest prosty - mam sprawę za "szerzenie nienawiści w internecie", dokładnie za wpisy na Wykopie.
Usuwam konto by nie kusiło ;)
Zostanę jako zwykły czytelnik, bez możliwości pisania postów. Nie zamierzam też zakładać kolejnego konta.
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radbard: Wolność słowa ale nie o żydach, arabach, politykach, muzułmanach, murzynach... Można jeździć tylko po polakach i kulturze europejskiej bez konsekwencji.
  • Odpowiedz
@fivechelm: właśnie wszelkie ubliżenia białym są bagatelizowane, natomiast na innych grupach są piętnowane. Przykładem są ostatnie wydarzenia w europie związane z gwałtami, molestowaniem itd. Gdyby ta sama sytuacja miała miejsce na bliskim wschodzie sądzę że zaraz jakieś metro stało by w płomieniach.
  • Odpowiedz
@Radbard: "Nie potrafię wskazać autora tego wpisu, każdy mógł mieć dostęp do mojego konta, mam niezabezpieczone wifi" proste.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
typowy wykopowy libertarianin: wolność w ustach, nazizm w sercu.

chociaż w tym przypadku w palcach.

@lerner: nieźle p--------z. Po pierwsze nigdzie nie jest napisane, że jest libertarianinem(w ogóle wiesz co to słowo oznacza inteligencie?), po drugie owszem wolność jest nadrzędna, również wolność słowa. Wolność słowa jest nieograniczona i odpowiedzialność karna za to, że ktoś nazwał "p---------m polaczkiem" czy "ciapatym śmieciem" jest absurdalna i oznacza kompletne bezprawie w jakim przyszło nam
  • Odpowiedz