Aktywne Wpisy

Soothsayer +67
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Wink +17
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz

Teraz gram w Gothic'a 3 i w sumie to wykorzystuje przeciwną frakcję dla zdobycia info, ale raczej gra się nie łapie na tym, a mogła to by być dobra okazja do rozwinięcia gry.
Szkoda, że w Skyrim'ie decyzje bohatera nic nie znaczą w świecie gry.
Fable
Ale w Kotorze 2 grało mi się doskonale sithem. Tak samo w Placescape Torment gra złym-praworządnym może sprawić wiele radości, kiedy wymóg złożonej obietnicy odciska swe piętno później w okrutnej formie. VtmB granie wredną postacią jest
mozna powiedziec ze gralem niby dobrego bohatera, ale bylem czlowiekiem s-------m ktory liczyl tylko na zysk i nawet pomagalem tym "zlym" zeby zyskac xD
Za to wolałbym bardziej takiego zimnego drania, który nie zabija bez powodu (bo mu się nie chce), a zamiast opcji w stylu wybierz kogo zabić,