No elo, pewnie się zastanawialiście gdzie mnie wywiało xD ostatnio zajmowałem się wieloma rzeczami, moje życie wręcz wywróciło się o 360 stopni. Myślę, że pic rel wyjaśni wszystko xD wujek aber będzie tatełem aberełem, ale tagi zostają niezmienione. Wkrótce postaram się jakąś pyrzną pastę ugotować i zapostować bo dawno tutaj mnie nie było. Tak czy siak postaram się reaktywować protokół INBIX (przynajmniej na vikopie bo ostatnio moje życie to jedna wielka inba stulecia xD) i forsować różne gówna und pisać opowiastki. Pewnie nie tak często jak kiedyś ale może co jakiś czas coś się uda wpyerdolić. Wołam wszystkich obserwujących ulubione tagi:
PS próbowałem przeforsować imię dla dziecka Barabasz, Barnaba albo na pierwsze Paweł na drugie Jan ale się nie udało ale jeszcze postawie kuraw na swoim
@szancik: @siodemkaxx: sęk w tym, że będzie moje xD ale już ja dopilnuje, żeby było wychowane po mojemu xD kupię mu miniaturowy klucz do kół i od dziecka będę uczył #!$%@?ć studentów po łydach xD
@szancik: pewnie do tego czasu Mikhaił Białkhov spadnie z rowerka na zawał z powodu przerostu wagi nad ciałem i wykop will be no more xD albo będzie vikop.ru po sprzedaniu praw rosjanom xD
@robin_caraway: no trochę zdziedzinndziadałem xD trochę dziecinny trochę zdziadziały dobre połączenie xD ale teraz ostatnio konsola się kurzy dobrze, że mi przypomniałeś bo battlefront czeka xD @Tfor: Zacząłem coś już kminić w tym temacie więc wkrótce możę coś zapostuje - ale to będzie "Wkrótce (TM)" czyli "Soon (TM)".
#historiewujkaabera #wujekaberopowiada #abercontent #aberpoter #poteraber #cybuldor
PS próbowałem przeforsować imię dla dziecka Barabasz, Barnaba albo na pierwsze Paweł na drugie Jan ale się nie udało ale jeszcze postawie kuraw na swoim
@Szarlejowiec: srogo c'nie xD
@Tfor: Zacząłem coś już kminić w tym temacie więc wkrótce możę coś zapostuje - ale to będzie "Wkrótce (TM)" czyli "Soon (TM)".
Czyli nadal jesteś #!$%@?ą ze strony ze śmiesznymi obraskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Aberworthy: nie wiem, czy traktować to jako sarkazm czy jako błąd. alkohol różne rzeczy robi z ludźmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)