Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────

jmuhha +7
Co byście tu zmienili

#coinformacje <-wszystko o kryptowalutach
@m00n: z deflacją walczymy. Poczytaj coś innego niż Rickards który pisze pod publikę
Dobra, bo rozmowa tutaj to jak kopanie się z koniem. Deflacja tylko na pierwszy rzut oka jest lepsza dla przeciętnego Kowalskiego. Ona hamuje gospodarkę - spójrz na Japonię która od dekady oscyluje wokół zerowego wzrostu gospodarczego.
wszyscy skupują złoto? Panicznie? Spójrz na miesięczny wykres złota i zobacz czy to wygląda na panikę.
Takie pierdy tu puszczacie z @pawlo74 ze szkoda czytać
@tutirutu: