@magik111: Jeszcze się taki nie narodził, który by na allegro tanio kupił coś oryginalnego. Allegro to imperium wszelkiego rodzaju podróbek. Mam nadzieję, że PIS się w końcu za to weźmie i rozgoni towarzystwo.
@magik111: sa takie same jak oryginały za 200 gram jednym już od kilku miesięcy i różnicy bie ma. Bawet nie jestem pewny, cxy to nie oryginał. A ktoś kto narzeka dał sie po prostu zrobić na hajsy a potem żałował tych tańszych
@magik111: ja mam taki właśnie z allegro za 99 pln, tylko że odbierałem osobiście - wszystko gra, i imho chłopaki co to sprzedają poprostu sami je naprawiają/odświeżają albo gdzieś takie kupują ;) mogę zlinkować aukcje na PW
@czinczinatti: nie widziałem jeszcze podróbki pada do xboxone, chętnie zobaczę :)
@magik111: kupiłem dwa takie. na zdjęciach i na żywo wyglądają okej, ale oba trzeszczały w dłoniach niemiłosiernie, w jednym się blokował RT, w drugim prawa gałka latała jak chciała. oba oddałem i może trafiłem na źle sprawdzone sztuki a może po prostu co drugi taki pad jest tak zmęczony. grałem na padzie day one u znajomego który też ma setki godzin przegrane i nie był pad w takim stanie jak te
#xboxone
@czinczinatti: nie widziałem jeszcze podróbki pada do xboxone, chętnie zobaczę :)
Ty widział podróbki pada do Xbox One?
@magik111:
Edycja Day One z 2013 chyba. Powystawowe z marketów, odświeżone i naprawione.