Aktywne Wpisy

oofok +8
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się

WieszakKrzak +3
Jesteś Helmutem Marko i wywalasz Slowsona. Kto do RBR?
- Tsunoda 56.8% (100)
- Hadjar 3.4% (6)
- Lindbad 0.6% (1)
- Perez 4.5% (8)
- Vettel 18.8% (33)
- ktoś inny ze stawki 15.9% (28)

![Policjant kryminalny zastrasza chłopaka zmuszając do przyjęcia mandatu [AO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f6396ad259a454fbb38f26fb81b9e63b91498ade50065776f29efdbe87155416,q80.jpg)
Odbiera jakieś 2000 kanałów niemiecki arabskie egipskie persia tv itd.
Nie odbiera 3 najważniejszych dla tej osoby kanałów. Polsat , TVP 1 , TVP 2 . Wykrywa , ale nie ma obrazu ani dźwięku.
Inne kanały polsat news polsat sport cafe itd działają bez zarzutu. Jaka może być przyczyna?
Z naziemnej działają tvp 1 , 2 polsat.
#polsat #telewizja #elektronika #dekoder #pomocy
Czy mógłbyś podać mi jakaś poradę. Jest ustawiona minimalnie źle czy całkowicie?
Jak już ją przestawie od nowa muszę przeszukiwać te wszystkie satelity czy on już ma ten polsat , 1 , 2 w pamięci?
Jaką masz nic sygnału na polsatach, które działają?
na pewno ma dwa dekodery jak to mówi sąsiad (mordy)