Wpis z mikrobloga

@some_ONE: Raczej oszczędność serwerów. Ale jak na stream wbije odpowiednia ilość osób i pan Janusz znajdzie się w chyba w 15% najpopularniejszych na daną chwilę streamów to się będzie dało zmienić. Ale samej liczby nie jestem pewien.
@Sarpens: po pierwsze to nie spamowanie. Po drugie, jakbyś nie zrozumiał, nie chodzi mi o wpis, tylko o to czego dotyczy. Po trzecie, wyraziłem tylko swoją subiektywną opinię, że jest to (dla mnie) coś wyjątkowo nieinteresującego, mało dynamicznego, o konstruktywności nie wspomnę.
@Sarpens: zderzenie systemów wartości. Logiczne, że pod tymi tagami plusy nie będą po mojej stronie. Mimo wszystko zamiast jeździć wirtualnym tirem, wolę jednak coś nowego poznać, a ze 2 razy w tygodniu pół godziny poćwiczyć. No ale fakt są ludzie dla których symulacja żółwia jest lepszą opcją. Pozdrawiam. Szerokości.
@g3ko: A dlaczego Twoje pasje niby są lepsze niż jego pasje? Każdy ma własne podniebienie - każdemu smakuje co innego. Zamiast mieć ból dupy i pisać swoje nic nie warte hejty pod wpisem może warto czasem krytycznie spojrzeć na siebie? Jemu to jeżdżenie ciężarówką przyprawiło sporo fanów, gra z grupą prawdziwych przyjaciół, a Ty nawet sylwestra spędziłeś z wykopem. To jest to słynne poznawanie czegoś nowego, poszerzanie horyzontów : D?