Aktywne Wpisy
duzy_krotki +109
Coś zdaje mi się, że obecne ceny nieruchomości mogą mieć coś z tym wspólnego, ale pewnie się mylę.
#nieruchomosci #ekonomia #polska #dzieci
#nieruchomosci #ekonomia #polska #dzieci
Spuchaczu +56
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Przed państwem #polskaszkoladyplomacji - nasz MSZ (tak, to nie jest ASZdziennik!) w niemieckiej gazecie.
#neuropa #4konserwy #rower #wegetarianizm #bekazpisu
Zu BILD sagte er:
„Wir wollen lediglich unseren Staat von einigen Krankheiten heilen, damit er wieder genesen kann“, rechtfertigte der Minister das Vorgehen seiner Regierung gegen staatliche Medien: „Dort wurde unter der Vorgängerregierung ein bestimmtes linkes Politik-Konzept verfolgt. Als müsse sich die Welt nach marxistischem Vorbild automatisch in nur eine Richtung bewegen – zu einem neuen Mix von Kulturen und Rassen, eine Welt aus Radfahrern und Vegetariern, die nur
Jednoetniczność to mamy od 1946 i jest to coś nowego dla kraju, patrząc przez pryzmat jego całej historii. Panowie nacjonaliści, podziękujcie władzom komunistycznym za politykę asymilacji i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Bardzo dobrze, że PiS pracuje szybko i nie bawi się w jakieś "konsultacje". Które i tak gówno znaczą i gówno znaczyły. A moje życie wyglada tak jak wyglądało przez ostatnie lata, więc nie strasz PiSem xD ja
- Owszem konsultacje w Polsce są procesem często (ale nie zawsze) iluzorycznym. Mimo to, na poziomie krajowym, konsultacje prawie zawsze mają sens, bo nasi (p)osłowie rzadko kiedy mają szczegółowe pojęcie o tym co zmieniają, i gdyby nie masa ekspertów, w tym tych zaciągniętych do konsultacji, prawo uniemożliwiałoby wiele czynności, albo