Mirki i Mirabelki, wzywam was byśmy wymyślili nasz tag pod naszą jazde konną oraz podyskutować o planie działania. Pomyślałem, że jeszcze nie czas by robić w stylu (#)rowerowyrownik. Nie każdy w zimę ma możliwości by jeździć w las/trasę. Myślę, że możemy poczekać do wiosny. Może ktoś jeszcze się znajdzie do zabawy :) Przetestowałem pare aplikacji, które nam pomogą w dokumentacji. Najlepiej wypadł Endomondo. Ktoś chce coś dodać? :)
@Kodia: @antipathia: @Majka94: @Ayano: @ma4cin1101: @RuchalabymWiedzmina: UPRASZA SIĘ WSZYSTKICH WYWOŁANYCH O OWACJE NA STOJĄCO DLA @Adammik Dzięki wielkie!;) Zapomniałem dopisać kiedy start, ale początek roku, jak najbardziej git:) Jeżeli można, jeszcze pytanie, w jaki sposób 'rozliczacie' się z odległości? endomodo? :)
@ma4cin1101: nie rozliczamy; Jak ktoś zarzuci linkiem do endo czy stravy to fajnie, jak nie to nie szkodzi. Osobiście wolę wpisy, które opisują dany wypad na rower, do tego jakaś fotka (wtedy to zachęca innych do jazdy). Skrypt anonima http://ruszdupe.anonim1133.me pozwala dodawać wpisy za pośrednictwem linku z endo/stravy.
@mikaliq: może i Ciebie zainteresuje? @Adammik: Dzięki Ci!;) Sory jeślim jest nie ogar, ale Ty jesteś w stanie dodać nasz tag do tej właśnie strony? @RuchalabymWiedzmina: gdzie jeździsz? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Adammik: już ogarniam:D Oczywiście za takie statystyki bylibyśmy mega wdzięczni i jeżeli serio, mógłbyś to wiadro plusów, bądź piwa, według możliwości;D @anonim1133: Witaj Mirku drogi, już klika razy zostałeś dzisiaj zawołany, ale teraz oficjalnie: istnieje możliwość dodania tagu #konskiegranice do Twojej stronki?( ͡°͜ʖ͡°) Wszyscy pięknie prosząxD @equishop no cześć, zapraszam do lektury ( ͡°͜ʖ͡°
@ma4cin1101: @D2PL: nie mam co pod tylek wsadzić. Kon sprzedany, od lat już tylko wsiadam na konie znajomych czasem (bardzo czasem) i teoretyzuje ;) chyba, że ktoś z #gliwice ma o jednego konia za dużo ;)
@D2PL: nie umiem tego ubrać w słowa by nie wyjść na zadufana w sobie babę ale mnie już siedzenie na każdym koniu nie cieszy. Kochać, czyścić i przytulać mogę każdego ale jeździć tylko na dobrym. W mojej okolicy nie ma miejsca gdzie da się na godzinę wziąć jakieś porządne zwierzę, a po męczącym tygodniu nie chce mi się szarpac z jakimś sztywnym jak pal szkołkowym. Ja się już nie nadaje.
#konie #jezdziectwo #jazdakonna
@Kodia: @antipathia: @Majka94: @Ayano: @ma4cin1101: @RuchalabymWiedzmina:
UPRASZA SIĘ WSZYSTKICH WYWOŁANYCH O OWACJE NA STOJĄCO DLA @Adammik
Dzięki wielkie!;)
Zapomniałem dopisać kiedy start, ale początek roku, jak najbardziej git:)
Jeżeli można, jeszcze pytanie, w jaki sposób 'rozliczacie' się z odległości? endomodo? :)
Jak ktoś zarzuci linkiem do endo czy stravy to fajnie, jak nie to nie szkodzi. Osobiście wolę wpisy, które opisują dany wypad na rower, do tego jakaś fotka (wtedy to zachęca innych do jazdy).
Skrypt anonima http://ruszdupe.anonim1133.me pozwala dodawać wpisy za pośrednictwem linku z endo/stravy.
@Adammik: Dzięki Ci!;) Sory jeślim jest nie ogar, ale Ty jesteś w stanie dodać nasz tag do tej właśnie strony?
@RuchalabymWiedzmina: gdzie jeździsz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem na czym wam zależy :)
Oczywiście za takie statystyki bylibyśmy mega wdzięczni i jeżeli serio, mógłbyś to wiadro plusów, bądź piwa, według możliwości;D
@anonim1133: Witaj Mirku drogi, już klika razy zostałeś dzisiaj zawołany, ale teraz oficjalnie: istnieje możliwość dodania tagu #konskiegranice do Twojej stronki?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy pięknie prosząxD
@equishop no cześć, zapraszam do lektury ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Kodia: @antipathia: @Majka94: @Ayano: @RuchalabymWiedzmina: @nint: @D2PL: @Precypitat: @equishop:
Plusy niech decydują!
Moja propozycja: