Wpis z mikrobloga

@gta2 usuwa moje wpisy wiec nawiazujac do tego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/15805525/powinni-zakazac-dofotoszopywania-produktow-ale-sie/ chcialbym tylko zaznaczyc ze gta2 to tak naprawde stuleja z rzeszowa ktory w co drugim wpisie jest kobieta i lapie atencje piszac o #wykopgonewild a mirki sie nabierajo xD zal mi takich ludzi ktorzy jako faceci maja zbyt malo atencji ze musza udawac dziewczyny na wykopie xD zal mi ciebie i usun konto frajerze. Zycze ci na te swieta zeby ci #!$%@? odpadl i wyrosla #!$%@?. jestes podludziem. papa #falszywyrozowypasek #stulejacontent #przegryw #foreveralone
  • 7
@cwiercwieku: Z początku myślałem dokładnie jak i Ty. Podałem te same argumenty (raz komentuje jako facet, innym razem jako kobieta oraz, że ciągle wrzucał "pokazmorde" z losowymi kobietami). Ale później się zweryfikowała - wrzuciła zdjęcie z napisem takim o który poprosił jeden z wykopowiczów. Było takie zdjęcie w jednym z pierwszych jej "wykopgonewild" w komentarzach poniżej. Teraz nie chce mi się tego szukać. Oczywiście dalej można sądzić, że to fejk a