Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +106
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +159
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
1980 - Nowa Nadzieja
1981 - Imperium Kontratakuje
1989 - Powrót Jedi
1993-2005 - Mroczne Widmo
2005-2007 - Atak klonów
2007-2015 - Zemsta Sithów
2015 - Przebudzenie Mocy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Dobre_bo_z_Marcepanem:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macq2309: sprecyzuj swoją myśl bo to co napisałeś w ogóle nie ma sensu.
A lewactwo nie jest mityczne. To jest poważna choroba psychiczna i nie należy się z tego śmiać.
-mówi, że lewactwo to choroba psychiczna
-promuje pis
Nie kasuj komentarzy, tchórzu
@BobMarlej: Prychłem mocnej niż powinienem. XD
Lewactwo to choroba psychiczna w odróżnieniu od lewicy.
Nie skasowałem ci komentarza bo ani nie jestem autorem wpisu, ani moderatorem. Coś ci się pomyliło i oczekuję, że przeprosisz za obrażanie mnie.
Komentarz usunięty przez autora