Macie jakaś książkę która jest dla was pod jakimś względem ważna? Jeśli tak pochwalcie się jaka i krótko ją opiszcie.
Dla mnie jedną z ważniejszych książek jest ten przewodnik Antoniego Halora - Przewodnik siemianowicki. Wędrówki po mieście i okolicy z 2000 roku. Dlaczego jest ważna? Bo opisuje wiele miejsc w mieście po których już śladu nie ma mimo tego że niewiele lat mineło oraz bo dzięki niej zqcząłem się miastem interesować.
Dla mnie jedną z ważniejszych książek jest ten przewodnik Antoniego Halora - Przewodnik siemianowicki. Wędrówki po mieście i okolicy z 2000 roku. Dlaczego jest ważna? Bo opisuje wiele miejsc w mieście po których już śladu nie ma mimo tego że niewiele lat mineło oraz bo dzięki niej zqcząłem się miastem interesować.
#sylwkesiepyta #ksiazki #ksiazka
A druga chyba zwie się "Krótka historia świata" i jest niby pisana dla dzieci i nastolatków, ale polecam ją wszystkim.
Bardzo ciekawa alternatywa dla tolkienowskiej jedynej słusznej i prawilnej wersji wydarzeń.
Dla fascynatów sceny politycznej oraz ludzi interesujących się tym, co może się wydarzyć.