Aktywne Wpisy
just-dont-panic +387
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
lukiboss +161
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
https://eu.wargaming.net/globalmap/
#wot & #worldoftanks i wołam też #mirkowot bo wiem że od was osoby też dostaną
( ͡° ͜ʖ ͡°)
za co takie nooby jak wy dostają czołgi?
a ja król randomów oprócz gj nic nie dostaję, no może oprócz shit toga i innych badziew
@joe_pesci: za randomy to masz Objecta 260 ale jak widocznie zbyt słabo królujesz żeby go mieć :D
@shox: Dzięki za przypomnienie, to był trudny wybór ale jakoś udało się podjąć decyzję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No rzeczywiście, trudny wybór. :D
U mnie czołg do wyboru do koloru spośród trzech po za ob. 907, którego wybrałem rok temu jak jeszcze nie miałem żadnego ruskiego meda. Bardziej zastanawiam się nad M60. VK do mnie nie przemawia bo to samo co E 100.
@joe_pesci:
Zielonki, dupa cicho.