Aktywne Wpisy

Zwierz33 +8
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W

źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz
Warcomx +161

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
2. Płacz bo został dodany przez nas na czarno
3. Sam dodaj na czarno, zrób wpis (spamuj tagami) i wymagaj od nas odpowiedzi, chociaż nie możemy (bo dodał nas na czarno)
4. #bekazwykopkow
4.76 Navari
Ps.
@pitu-pr
Gdzie sugerujesz, że admin nie znał komendy na zmianę teamów. Otóż znał i ona nie działała co już pisaliśmy dzisiaj ze 2 razy. Także nie pisz tutaj o manipulacji TVNie :) Robiliście zamieszanie w grze zamiast normalnie się zachowywać, to się cieszcie, że jeszcze bierzecie udział w tym turnieju :)
#mirkogsturniej
Btw. możemy dzisiaj liczyć na terminy jakie Wam pasują abyśmy skończyli ten turniej?
W sumie to Wy zaczęliście tą gównoburze, wszystko mogliśmy rozwiązać na tsie, no ale rozumiem, mistrzowie klawiatury operują tym turniejem :D.
@Niewiemjakinickwpisac: szczególnie wtedy jak entryk wszedł do nas i krzyknął K-----A i uciekł jak gimbus.
1. Pisz, że stream c-----y
2. Potem pisz, że nie było problemów ze streamem i jakie mamy problemy.
Właśnie kasza ustawia ten serwer, więc nie pisz, że nie ma problemu :)
@MirkoGamingSquad: Ale tu nie chodzi o samą konfigurację tylko routing i słabe pingi u części osób. :)
Ale jeszcze trzeba wgrać config.