Wpis z mikrobloga

Najlepsze znalezisko jakie dodałem w tym roku (pisze to jako 4 w rankingu, władca ognia, który opiera swoją pozycję na znaleziskach, a nie komentarzach): Potępiona przez papieża, zakazana przez Hitlera opowiadające prawdziwą historie pięknej kobiety (była dodawana w #ladnepanie ), antynazistki, światowej sławy aktorki i do tego wynalazcy (nagroda amerykańskich wynalazców za zasługi dla rozwoju elektroniki), której życie może posłużyć za materiał na nie jeden scenariusz czy książkę, a tu mi ludzie zakopują, quo vadis wykopie?

#gorzkiezale ##!$%@? #whocares #quovadiswykopie #niskipoziomwykopu
  • 13
@Blaskun: naprawdę napisałeś to serio? wystarczy walnąć 10 nie minusowych komentarzy w tygodniu i już lecisz w rankingu aż miło, to śmiechu warte, każdy idiota może zdobyć bordo pisząc tak se od niechcenia coś nie ofensywnego
@Blaskun: jeśli te "wrzutki" były by zakopywane to nie lecisz, a jeśli chcesz top 50 to muszą być nie tylko nie zakopywane, ale i na głównej, napisanie komentarza zajmuję tyle co nic i nie wymaga od użytkownika wysiłku, wykop to miejsce do dzielenia się linkami i naprawdę wstyd, że taka aktywność jest tutaj drugorzędna z punktu widzenia rankingu
@Blaskun: dodasz 20 wrzutek z korwinem i maksem tygodniowo? nie ma tyle takiego materiału, a nawet jeśli to dodanie znaleziska wymaga wysiłku i odrobiny inwencji, trzeba coś wyszukać, sprawdzić, opisać, w tym samym czasie spokojnie walniesz kilkanaście komentarz, promowanie paplania w agregacie treści jest kuriozalne, za dobry posiłek chciałbyś by nie chwalono kucharza czy kelnera, a gościa, który siedzi przy stoliku obok
@antros: Nie trzeba się wysilać. Wystarczy, że zacznę kopiować z podobnych do wuykopu serwisów. Co do kucharzenia, to wolałbym nie dostawać odgrzewanego kotleta przybranego w inne sosy i sałatki.

Niewielu jest użytkowników, którzy dodają coś ciekawego i oryginalnego.

Szkoda też, że jest tak mało treści własnych. Właśnie takie coś powinno być najbardziej promowane, gdzie użytkownik się wysilił i sam przedstawił jakiś temat.

Zresztą jak dla mnie, to mogłoby nie być