Eh Mirki wczoraj na imprezie gadałem z jakąś "KOD-ową" laską i powiem, że jest ciężko. Chodzi na te demonstracje, żeby ratować demokrację, twierdzi że jak nie będziemy walczyć to Kaczyński zmieni konstytucję i Kaczor przedłuży sobie rządy o kilka lat xD Nawet pytała mnie "Nie boisz się tego co robi Kaczyński??".. Nie mogła zaakceptować faktu i pogodzić się z tym, że jej opcja polityczna nie jest u władzy.. Na tym polega cała ta walka o demokrację, jak nie ma u władzy moich to jest to nieuczciwe i niedemokratyczne.
Generalnie strasznie ją z kumplem zbesztaliśmy (żeby nie mówić zmasakrowaliśmy) i zakończyłem tę rozmowę, by się ostatecznie nie pokłócić, a szkoda bo ładna była no ( ͡º͜ʖ͡º)
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Generalnie strasznie ją z kumplem zbesztaliśmy (żeby nie mówić zmasakrowaliśmy) i zakończyłem tę rozmowę, by się ostatecznie nie pokłócić, a szkoda bo ładna była no ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #kod