Wpis z mikrobloga

Mireczki, jak mam dość zniszczone zęby to ta radę je jeszcze uratować czy tu już tylko zostaje wyrywanie i wstawianie sztucznych? ;_; Zaniedbałem strasznie swoje zęby, jakoś zawsze ten temat olewałem ale teraz wiem że chyba już ostatni dzwonek żeby się tym zająć, powiedzcie proszę jest gdzieś w #warszawa jakiś super stomatolog który regeneruje zęby?
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Invisible22: no generalnie jakieś poglądowe, bo gdy wpiszę w google "zaniedbane zęby" to takie zęby wydają mi się abstrakcją, albo faktycznie trzeba by ich nie myć przez rok by do czegoś takiego doprowadzić
  • Odpowiedz
@Invisible22: hmm nie znam cen obowiązujących w innych takich punktach, byłam na trzech wizytach jak narazie za każdą płaciłam w okolicach 200 zł( leczenie kanałowe itp) więc myślę ze jak na szybkość wizyt i standard to cena okej.
  • Odpowiedz
@Merkava: wszystko się da, zależy jaki masz budżet, jak implanty no to szykuj tak lekko z 50k pln, jak jeszcze będziesz mieć swoje to powinieneś się spokojnie zamknąć w ledwo 10k pln jeśli tylko dentysta, bez ortodonty.
  • Odpowiedz