Aktywne Wpisy
Fennrir +270
O cie hooy, teraz się dowiedziałem jak wygląda nowa seria 7. Światła to chyba z Citroena Cactusa zaјebali xD
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
vulfpeck +270
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Kupiłem ostatnio auto, miałem do niego wszystkie dokumenty + ubezpieczyłem je ale jeszcze go nie przerejestrowałem.
Dziś zgubiłem dowód rejestracyjny razem z dowodem kupna sprzedaży, ale za sam samochód już podatek odprowadziłem. Na szczęście kopię umowy kupna sprzedaży uda mi się zdobyć, z kwitkiem dotyczącym polisy OC również nie ma problemu, jednakże teraz muszę załatwić dowód rejestracyjny. I tak samochód miałem przerejestrować, jednakże czy nie będę miał problemów przez brak dokumentu jakim jest obecny (zgubiony) dowód rejestracyjny?
Powoli naprawdę zaczynam nie lubić Świąt ...