Wpis z mikrobloga

@kwiatencja: Patrzę na zdjęcia tych kotów, to aż bym sobie sam sprawił takiego. Ale jak miałem ze 4 lata, to mnie jeden gamoń podrapał u dziadka, bo tylko kilkoro osobom pozwalał się głaskać. Mam uraz. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kwiatencja:

#katzenpfotchen

Kurde, jaki fajny tag, kilka razy na pokażkota i inne wchodziłem, ale tego nie znałem :3

Moje kocice nie są może zbyt piękne, ale ważne, że są moje i są już ze mną kilkanaście lat! Kotka na załączonym obrazku lubi pić wraz ze mną herbatę z kubka (piję po niej, może nic mi się nie stanie i kociego kataru nie złapię :DDD), a później w dowód wdzięczości pokazuje mi
Pobierz I.....e - @kwiatencja: 

#katzenpfotchen

Kurde, jaki fajny tag, kilka razy na po...
źródło: comment_yIzL0qbVzEWXkH7DbIhKHqSLuWLYaOvx.jpg
@kwiatencja: U mnie jedna ma około 15 (przypałętała się pod dom w 2000 albo 2001 roku, wtedy miała nie więcej niż pół roku), ta na zdjęciu była brana jakoś rok później, ale może być trochę starsza, około 16-17 lat. Niestety staram się pogodzić z myślą, że do śmierci im niedaleko, choć jak na ten wiek zdrowie nieźle im dopisuje. Kurde, w sumie śmierć takiego zwierzęcia to niemal jak śmierć pełnoprawnego członka
@kwiatencja: Nie no, od samej przeprowadzki to najwyżej przez kilka dni będą siedzieć zapeszone pod łóżkiem, ale do samej przeprowadzki zostało jeszcze ładne pół roku, a w tym wieku to wszystko może się zdarzyć.