Po małej przerwie od #androiddev zabrałem się w końcu za projekt. Po godzinie czasu w AndroidStudio zdałem sobie sprawę, że mam skrzywienie z #webdev #django.
1. Programuje jakieś Activity 2. Ctrl + S 3. Czekam kilka sekund na rsync z serwerem #facepalm 4. Run
@Jurigag: hehe, w sumie fajnie, z IDE prosto na produkcje, musze to u nas zaproponowac, od razu by wszyscy uwazali co robia ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Avario: Pracuję na remote. Do niedawna korzystałem z wbudowanej synchronizacji z PyCharm'a ale przy częstej zmianie branch'y były problemy z synchronizacją. W lsyncd natomiast takich problemów nie ma.
@Avario: może mają deva jako remote ? ( ͡°ʖ̯͡°) w sumie wiesz, może po prostu stać środowisko developerskie np w obrębie sieci lokalnej na jakiejś maszynie może ? chociaż to i tak wtedy powinno być repo, żeby sobie nie nadpisywać plików nawzajem i na środowisko developerskim jedynie klonować jak chce się wrzucić aktualną wersję a nie live upload ( ͡°ʖ̯͡°
@Jurigag: nadal nie wiem po co robić dodatkową warstwę z serwerami devowymi ;) imo, tak długo jak można scentralizować dev na porządnej maszynie developerskiej , tak długo jest okej :P
1. Programuje jakieś Activity
2. Ctrl + S
3. Czekam kilka sekund na rsync z serwerem #facepalm
4. Run
#programowanie #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora