Wczoraj mirki mi pomogli to może i dziś też. Chodzi i to, że zmieniłem datę systemową bo testowałem pobieranie daty itp i teraz, kiedy mam datę aktualną podczas debugowania program wykonywalne nie widzi zmian wprowadzanych w kodzie. W folderze visualstudio\...\debug\ program .exe tworzy się z datą 01.02.2016, czyli tą która testowałem przestawiając czas w systemie. Kiedy zamiast debug wybieram wersję release, wszystko jest ok.
@zerthimon: A to napewno ta sama wersja programu? Bo realese z tego co pamietam to nie kompiluje, tylko odpala z ostatniego zrobionego builda, ale moge sie mylic.
Wczoraj mirki mi pomogli to może i dziś też. Chodzi i to, że zmieniłem datę systemową bo testowałem pobieranie daty itp i teraz, kiedy mam datę aktualną podczas debugowania program wykonywalne nie widzi zmian wprowadzanych w kodzie. W folderze visualstudio\...\debug\ program .exe tworzy się z datą 01.02.2016, czyli tą która testowałem przestawiając czas w systemie. Kiedy zamiast debug wybieram wersję release, wszystko jest ok.
Pomóżcie bo zwariuję
Bo realese z tego co pamietam to nie kompiluje, tylko odpala z ostatniego zrobionego builda, ale moge sie mylic.
@Zeronader: tak, dodałem kilka linijek kodu a program zachowuje się jak godzinę temu. Nawet jak cały kod zrobię jako komentarz to też działa :/
Komentarz usunięty przez moderatora
Zamykam temat :)