Aktywne Wpisy

jmuhha +34
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 64.0% (510)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.0% (287)
Vamyss +207
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza

Na laptopie miałem Windows 7 Pro z MSDNu. Legalny. Wyszła dziesiątka, to zrobiłem upgrade. Działa cacy. Pewnego pięknego dnia zachciało mi się stacki. Kupiłem więc stackę, ale jako że jestem leniwy
a nie chciało mi się przenosić wszystkich plików, ustawień i innego badziewia, na pałę wykręciłem dysk z lapka i włożyłem do stacjonarki. Pomieliło, pomieliło Windows śmiga.
Pewnego znowu razu zachciało mi się dysku SSD. Uśmiechnięty przeniosłem obraz dysku (znowu na pałę) na nowiuteńki SSD. Parę poprawek w konfiguracji i działa. Cacy. Efekt tego jest taki, że mam 2 dyski, na których jest dosłownie to samo (w sumie o to mi chodziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)), stary dysk wypadałoby wpiąć na nowo do lapka, aaaaale:
Patrzę na obudowie stacki jest klucz dla niej dedykowany do Windows 7 Pro OEM. Wklepuję do cudownego narzędzia do zmiany klucza iiii.... taki #!$%@?, klucz jest nieprawidłowy.
Pytanie do was: jak zrobić, żeby klucz z siódemki z MSDN upgradowanej na Windows 10 zamienić na klucz z siódemki OEM. Albo inaczej: jak bezboleśnie przerobić klucz z siódemki na klucz z dziesiątki?