Wpis z mikrobloga

@maze: Daredevil i Jessica Jones. Flash jest dobry JAK NA procedurala(głównie dlatego, że do końca proceduralem nie jest). Arrow ssie pałkę motzno(im dalej tym gorzej). Agents of Shield podobno dobre, ale nie oglądałem.

Tak czy siak - dwie pierwsze pozycje obowiązkowo.

EDIT: A, jeszcze zapomniałem o Gotham, ale słusznie że to zrobiłem bo jest najbardziej gównianym serialem "komiksowym" jaki wychodzi.
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: daredevil fajny ale mecze go, jestem na 6 odcinku, slyszalem ze gotham ssie po calosci, arrow im dalej w las tez, a postac arrow fajna i aktor pasuje
  • Odpowiedz
@maze: Agents of SHIELD, serial osadzony w filmowym uniwersum Marvela, tak samo jak "Daredevil" i "Jessica Jones", nawiązuje mocno do wydarzeń z filmów, pojawiają się czasem postaci z nich (głównym bohaterem jest agent Coulson znany z "Thora", "Iron Mana" i "Avengers"). Z czasem pojawiają się różne postaci komiksowe Marvela, jak Deathlok, Quake, Mr Hyde, Absorbing Man.
  • Odpowiedz
@maze: deathlok, mockingbird, quake, lash, mr hyde. Serial bardziej bazuje na agentach tarczy niż na superbohaterach, a w związku z tym że od pewnego momentu w uniwersum marvela pojawiają się inhumans, mogą tworzyć własnych bohaterów o supermocach.
  • Odpowiedz