Aktywne Wpisy

oldspiceedit +3
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci

OddajButa123 +270
źródło: GWn9MuJXYAAoMw5
Pobierz

#java #cpp #csharp
@Ratll: ale taguj #januszetestowania...
@Ratll: nie no wszystko spoko, losujesz tablice a potem ja sortujesz i porownujesz wyniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ratll: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie kompromituj się dalej
@Ratll: a jednak kompromitujesz sie dalej, ale jak lubisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stacktrace: uznac za poprawne wyniki testow ktore za kazdym uruchomieniem dzialaja na innych danych, spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sc0rpide: no przeciez napisalem na saym poczatku, zreszta to dopiero wierzchlek gory lodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@edgar_k: Skoro przyjął takie założenie to w czym problem? Wiesz jaki jest rozkład jego wylosowanych liczb?
@edgar_k: i zwracają praktycznie za każdym razem taki sam wynik no to chyba jest ok
@edgar_k: To nie musi być złe podejście - sortowanie bąbelkowe wykona zawsze n*(n-1)/2 porównań, różnice będą w liczbie zamian. Można się zastanawiać, jak duży to ma wpływ, ale wraz ze wzrostem liczby testów wyniki raczej będą lepsze.
@Ratll: Podaj jakieś opcje kompilacji, kod itp. Java może być szybsza, bo ma dość sprytną maszynę wirtualną (i
W prostym programie to może niewiele zmienić, ale trudno powiedzieć.
for i 1->100
for j 1->1000
for k 1->1000
if (a%2>0)
a= i*j
@Ratll: "praktycznie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Janusze testowania - zwraca podobny wyniki, wiec musi byc OK, o rany...