Za tydzień wyjeżdżam na działkę i planuje tam zabrać woreczek ziela. Do wszystkich osób które już jakieś gastro przyrządzały z zielem. Da się zrobić jakieś żarcie na grillu z thc? #thc #ziolo #gastro #gastronomia #gastronauci #jedzenie #grill #gotujzcpunami
@Dziki_wieprz: Chodzi o czill, ten styl nie xd Chcesz ogarnąć 100% to inhalator jakis do tego kup. Teraz vaporizery peny robia sie popularne u nas coraz bardziej ^^
@Engell: WIem, że chodzi o chill, dlatego wybieram palenie, a nie jedzenie. Chociaż pomysł z masłem jest dobry. To laska0 chce wyciągnąć 100% nie ja ;p, jemu poleć ten inhalator xd.
@Engell: Nie chce inhalatora bo chciałbym to zjeść. Tak dla jednej osoby na dwa dni to na 100g masełka ile gram? Staram się mieć gdzieś 6-7 g do jedzenia trochu i na spalenie troche może liście ogarne.
@Dziki_wieprz: Najbardziej myśle nad masłem czy zapiekankami.
Oglądam tak sobie Rancho nad ranem i kurde widze ze dobre aplikacje ma na pulpicie Lucy jako wójt xD uTorrent i GTA4 xD #ranczo #heheszki #seriale #gry
@Dziki_wieprz: Dlaczego właśnie? Podobno przy paleniu przedostaje się tylko 30% a z żełądka to 100%
@Engell: Nie chce inhalatora bo chciałbym to zjeść. Tak dla jednej osoby na dwa dni to na 100g masełka ile gram? Staram się mieć gdzieś 6-7 g do jedzenia trochu i na spalenie troche może liście ogarne.
@Dziki_wieprz: Najbardziej myśle nad masłem czy zapiekankami.
Looknij sobie :) jak dobry stuff to styka 1g na ok 40g masełka, i jest wystarczajaco.