Wpis z mikrobloga

#shitwykopsays

Jezzuuuuu, czytam sobie wypowiedzi na niektórych profilach i stwierdzam że na wykopie w tagu rozdajo powinna się ogłosić jakaś firma farmaceutyczna która serwowała by niektórym użytkownikom coś na uspokojenie albo może coś na niedorozwój.

cyt. "nie szanuję nie będę szanował. Tak jak mnie cieszy że nie ma już drugiego. Niestety to nie ten bardziej niebezpieczny spadł. A szkoda. Ten jest fanatykiem religijnym. I szaleńcem który wierzy że Rosja mu brata zabiła. A ja fanatyków nienawidzę całym sercem. Szczególnie religijnych. Dla mnie jednoznaczne jest to z chorobą psychiczną. I to w wydaniu klinicznym. Brzydzę się takimi podludźmi.

Brzydzi mnie też fakt że ten serwis ze śmiesznym obrazkami był od lat moim ulubionym serwisem. Zanim nie zamienił się w polityczny ściek."

Skąd u człowieka taka zawiść, nienawiść, żółć ? Efekt znęcania się psychicznego przez rodziców, otoczenie w dzieciństwie ? Problemy w rodzinie ? Nękanie w szkole ? Serio, to już naprawdę robota dla psychiatry.

W roli głównej blubi_su.
  • 11
@blubi_su: że kipisz nienawiścią jakbyś był dręczony w dzieciństwie i odreagowujesz na wszystkim i wszystkich w sposób bardzo ekspresywny.

BTW peter pod różowym to jeszcze cię chyba nie było? :>

Poza tym, oprócz niskiej samooceny i ataków agresji masz urojenia :)
@riri_: Bzdura :) Kaczyńskiego nigdy nie lubiłem głównie za to że był najgorszym prezydentem Warszawy w historii. Nie płakałem za nim jak nie płakałem po papieżu :) I muszę Cię zmartwić, mam bardzo fajne życie pełne pasji i cudowną różową #wygryw :)
Więc wylewaj dalej gorzkie żale, i smaruj dupę maścią bo mam kompletnie gdzieś twoje zdanie :)
A co do multikonta to ciekawe czy o IP pamiętałeś żeby zmienić? ;)
Skąd u człowieka taka zawiść, nienawiść, żółć ? Efekt znęcania się psychicznego przez rodziców, otoczenie w dzieciństwie ? Problemy w rodzinie ? Nękanie w szkole ? Serio, to już naprawdę robota dla psychiatry.

#shitwykopsays

@riri_: Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marbarella: niestety lub stety takie są właśnie przyczyny takiego zachowania, na ogół. Nie oskarżam, nie oceniam, po prostu wymieniam co moze stać za tym że ten człowiek aż zionie nienawiścią...