@mamFAJNYnick nie o to mi chodzi, chodzi dane statystyczne gdyby tama runęła, jakie powierzchnie by były zalane itp. Mimo wszystko znów dzięki ( ͡°͜ʖ͡°)
@mamFAJNYnick no tak, a co dalej by się działo? Na jakimś forum przeczytałem że Przemyśl by został zalany w 50%. Ciekawi mnie to jak by sprawa wyglądała do samego Sandomierza a nawet i dalej .
@kamilw321 @mamFAJNYnick @JaDamian Podsumowując to "Awaria lub uszkodzenie zapór wodnych w Solinie-Myczkowcach spowoduje, że fala powodziowa o dużej sile niszczenia dotrze do granic miasta Przemyśla za 7 godzin i 20 minut. Woda zaleje ok. 50 % obszaru miasta." i "Jeśli (tama) runie, to 500 mln metrów sześciennych wody ruszy z hukiem na południe korytem Sanu, fala wysokości 30 metrów zmiecie po drodze przybrzeżne wioski i zatopi Sanok [...] Do
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
ELITE PLUS Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces] 1. Plusujesz post 2. Plusujesz wszystkie komentarze 3. Dopisujesz swój komentarz 4. Reszta plusuje Twój komentarz
#kiciochpyta #solina
http://www.nowiny24.pl/bieszczady/reportaze/art/9001554,wysadzic-zapore-w-solinie-to-nie-takie-proste,id,t.html
Mimo wszystko znów dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)