Aktywne Wpisy
Ptolemeusz +9
Mirki i Mirabelki, stoję przed decyzją zakupu samochodu for fun, mianowicie Corvette C8. Zawsze marzyłem o sportowym aucie, ale z drugiej strony już 30+ na karku, stabilizacja życiowa, kochająca żonka i super córka więc czasami mam wrażenie że sąsiedzi będą na mnie patrzyć jak na kogoś kogo dopadł kryzys wieku średniego xD. Chociaż jeszcze 8 lat do 40 :D.
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
- Kurde, człowiek, daj się karnać! 62.3% (458)
- Hehe, staruch kupił sobie resoraka xD 13.1% (96)
- Uuu, kryzys wieku średniegoz współczuję 24.6% (181)
czemuztak +179
Dopiero obejrzałem cały filmik, w którym jakiś debil atakuje słownie kobietę, tylko dlatego, że facet z którym jest, jest Azjatą.
I teraz przypominam sobie, że odbiór tego filmu na wykopie był pozytywny, jeszcze czepneli się kobiety, która typa zaatakowała na końcu filmu, że karyna jakaś
Kvrwa, czy te wykopki są normalne? Jakbym był świadkiem takiego zachowania to bym sam kasował tego gościa. I właśnie dlatego, że jestem polakiem, europejczykiem, mieszkańcem CYWILIZOWANEGO świata,
I teraz przypominam sobie, że odbiór tego filmu na wykopie był pozytywny, jeszcze czepneli się kobiety, która typa zaatakowała na końcu filmu, że karyna jakaś
Kvrwa, czy te wykopki są normalne? Jakbym był świadkiem takiego zachowania to bym sam kasował tego gościa. I właśnie dlatego, że jestem polakiem, europejczykiem, mieszkańcem CYWILIZOWANEGO świata,
Założyłam dwa konta, na dwóch różnych telefonach i dwa różne facebooki. Oba bez zdjęć, jeden płci męskiej, drugi płci żeńskiej.
1)męski bez zdjęcia- prawie wcale nie miał odzewu. Dodałam opis , z którego by wychodziło, że jestem aktywnym, rozgarniętym facetem, oczytanym, wymyśliłam sobie nawet stanowisko, języki i studia ale mimo to prawie wcale nie miałam dopasowań, mimo że akceptowałam każdą dziewczynę. Napisało tylko kilka Karynek. Dopiero po dodaniu zdjęcia z internetu znajomego brytyjczyka bogola ( W zasadzie nie mam pojęcia skąd miałby się taki wziąć w Polsce) z siłowni, hotelu i nart dziewczyny zaczęły akceptować jak #!$%@?.
2)damski bez zdjęcia - zanim napisałam jakiś opis taki sam jak u faceta miałam kilka zaakceptować, ale od razu poszły prośby o zdjęcia. Dopiero jak dodałam opis zaczęłam zauważać, że zaczęli się zgłaszać faceci... i to nawet nienajgorsi;) Częśc to stulejarze, część też od razu pytała o zdjęcia. Część spojrzała w opis i pisałam z nimi jakiś czas zanim mnie faktycznie gdzieś zaprosili. Kilku delikatnie wypytywało o moją tuszę xD Ale wydawali się eleganccy, z nutką klasy.
Dopiero jak zmieniłam zdjęcie na zdjęcie byłej mojego kumpla 10/10, która nie do końca pokazywała twarz ale ciało miała do ukochania posypał się stos potwierdzeń i stulejarzy proszących o więcej.
Wnioski?
1)Dziewczyny patrzą na wygląd i czy hajs się zgadza.
2)Faceci dzielą dziewczyny na takie, które chcieliby pocałować w rękę, w usta i w...
#badoo #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora