Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +66
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +22
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sytuacja 1 - kraksa na T1
Sytuacja 2 - @yanox uderza mnie w tył
Sytuacja 3 - @PanBulka uderza mnie w tył
@xWaleq @rzezol @ckbucu @oldman83 @bomber89 @zabaracer @tenbatonik @Cummykaze @iso9001 @iAdamM @kamien_w_bucie @patrollo2 @Rabsztok @zacmiony @snsv @lawicko @tatwarm @ZmutowanaFrytkownica @adamua @rentonB @ANTYzboze @matelusz1 @pazdzioch564 @emjot86 @retsam84 @KYCu @DrQ @RealAKP @mam_wykopane @yanox @GotchaWRC @PanBulka @tejotte @smieszekzagranico @GetiZ @skethoo
#assettocorsa #simracing #acleague #gry
Mogłem puścić na prostej, jednak z mojej peryspektywy to bylo daleko i myślałem o przepuszczeniu za zakrętem.
No nie wiem myślcie co zrobić.
...ale to nie byłem ja, więc:
za to falowanie przed zakrętem pierwsza bura. @yanox był w strefie draftu i takie uciekanie jest brzydkim zachowaniem. Ostatecznie w strefie hamowania ustaliłeś linię przejazdu i była ona na środku. Na miejscu yanoxa też próbowałbym cię wyprzedzić na zewnętrznej bo potem wiadomo, że jest lipa. Ty mu jednak
Na prawdę myślicie, ze będąc uszkodzonym i widząc dojeżdżające auto z tyłu będę jezdzil specjalnie po calej drodze?
Do mnie nie bylo problemem zwolnic i zjechać centralnie z lini aby puścić, wiele razy tak robiłem w tym wyścigu i chciałem to zrobić za tym zakrętem.
Inną sprawą jest to, że w strefie hamowania nie
Ps. Duchem świętym nikt nie jest, żeby wiedzieć, jak ci się po kraksie jechało. Oceniamy na podstawie tego, co widzimy, a widzimy jak jeździsz od linii do linii
@lawicko chodziło oczywiście o sznikersa ;)
Jednym słowem składam odwolanie
@lawicko: @iAdamM:
Zwróć uwagę na to, że w realu wręcz uciekają czasem poza tor, byleby nie przeszkodzić innym w jeździe w sytuacji awarii.
Ty nie miałeś prawa się znajdować na torze
Patrzę jeszcze raz na powtórkę, i tam po prostu nie ma miejsca po zewnętrznej, żeby cisnąć gaz do samego wejścia w zakręt. Moim zdaniem było
tak się zastanawiam czy yanox zebrałby ten zakręt z taką prędkością na wejściu gdyby mnie tam nie było.
@TheSznikers: a to już jest inna inkszość i raczej nie ma teraz co gdybać. W każdym razie moim zdaniem yanoxa skrzywdzisz, jeśli go ukarzesz.
Jeśli ci się źle jechało na prostych to jechało ci się źle cały czas, tylko zakręty brałeś z mniejszą prędkością, więc tego tak nie odczuwałeś. Powodowało to też, że
@retsam84: Ty jako jeden z sądzących powinieneś podejść od strony obiektywnej.
@retsam84: Zupełnie się nie zgadzam, według mnie dublujący również powinien zachować ostrożność, i tym większą jeśli widzi, że dublowany się dziwnie zachowuje. To, że dublujesz, nie znaczy, że wolno Ci więcej, niż jakbyś normalnie wyprzedzał. Moja ocena tego jest taka, że
Swoją drogą nie wiem jakie sa punkty hamowania SLSa na tym zakręcie, ale ja w przypadku Z4 raczej przy tym punkcie, gdzie @yanox zaczął hamować bym przestrzelił zakręt i jebnął w bandę. Od