Wpis z mikrobloga

Mirki co brać, SteelSeries Rival czy SteelSeries Sensei Raw Rubberized? Bo nie mogę się zdecydować a spać trzeba iść bo rano do szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hypia02: Ja mam Rivala i zajebiście sie z niej korzysta, jedyny minus to szybko zdzierająca się guma. Podobno w nowszych wersjach ten problem już nie występuje a ja swoją kupiłem coś 1,5roku temu.
  • Odpowiedz
@Hypia02: Fajnie jakby ktoś się wypowiedział na temat Sensei Raw Rubberized, ale o takiej godzinie co się dziwić :) Poczytaj ewentualnie jakieś recenzje i porównaj specyfikacje, ale wydaje mi się że mało czym się od siebie różnią.
  • Odpowiedz
@Hypia02: W tej samej cenie możesz wyciągnać Asus Gladius (nowa, która jest dołączana czasem jako dodatek do płyt głównych). Bez porównania lepsza od obu, Cena na alledrogo: ~190 zł (jako dodatek) i około 310 w wersji normalnej. Dodam, że obie wersje różnią się 3 rzeczami: w wersji okrojonej nie ma dodatkowych, wymiennych przełączników (ok 10 zł), dodatkowego krótkiego kabla do laptopa oraz etui, co moim zdaniem nie ma znaczącego wpływu
  • Odpowiedz