Aktywne Wpisy
Teemcio +80
Pompka prokurator Szeliga odjvbany jak szczur na otwarcie kanału z żoną trenera
Plujesz - plusujesz
#famemma #szeligaruchazony #primemma
Plujesz - plusujesz
#famemma #szeligaruchazony #primemma
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dziś postanowiłem ogłosić światu kierunek mojej kolejnej dużej podróży, którą mam zamiar odbyć w 2016 roku. Tym razem cel jest na drugim końcu europy (no prawie) bo jest nim Przylądek Północny i koło podbiegunowe. Wiem, że to nie jest jakaś Kambodża, Laos czy inny koniec świata i niektórzy uważają taką podróż za coś o czym nie warto mówić ale dla mnie to na pewno kolejne wyzwanie, walka ze swoimi słabościami i inne takie tam więc pomyślałem że fajnie się tym podzielić :)
Gdyby jakiegoś Mirka albo Mirabelkę interesowała wyprawa to relację z przygotować i z samej wyprawy będziemy zdawać na naszym facebookowym fanpage i stronie.
Jeśli kogoś z was interesują jakieś kwestie związane czy to z naszą pierwszą wyprawą czy z tą którą organizujemy to chętnie odpowiem na pytania. Będziemy też pewnie mieli jakieś wolne miejsca na wyprawę.
#roadtripbus #turystyka #podroze #europa #podrozujzwykopem
Trasa nie jest jeszcze szczegółowo ustalona, mapka raczej tak poglądowo jak mniej więcej będzie wyglądać nasza trasa.
ps powodzenia
Wódka tam z 7-9 zł za 0.5 :)
Gdzie tankować itp. ? Napisz coś proszę, bo mam zamiar się wybrać w najbliższym czasie.
Zaczynając od początku, musisz mieć samochód którego jesteś właścicielem (lub upoważnienie od właściciela sporządzone u notariusza) oraz zieloną kartę (taki rodzaj ubezpieczenia, jeśli masz OC w PZU to wydadzą Ci od ręki bezpłatnie).
Parkingi strzeżone to koszt około 8-10
Powinnaś choćby ze względu na nick odwiedzić Drogę Trolli ;)
Na Norwegię jeszcze przyjedzie pora :)
Ja kiedy chcieli dokumenty samochodu i właściciela dawałem tylko swoje i się nie czepiali mimo że też jestem współwłaścicielem. Może być różnie więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd. Generalnie Ukraińscy celnicybyli średnio mili.