Wpis z mikrobloga

Mam bekę z hehewykopków, studentów i ogólnie z młodzieży którzy piją a-----l raz w tygodniu np. w piątek albo sobotę (albo w cały weekend) i robią to regularnie co tydzień przez cały rok i nie uważają siebie za alkoholików. Według nich - alkoholik to człowiek, który pije a-----l codziennie. Ale jak już oni żłopią to świństwo regularnie co tydzień to nie, gdzież tam, jacy to oni alkoholicy!!! Przecież ich motto to "carpe diem" i "wszystko jest dla ludzi, a-----l też, byle z umiarem". Ale rzygaństwo i bełkotanie po alkoholu to normalka, nie?

Dodam jeszcze, że jak w ogóle można pić to świństwo, które smakuje ohydnie. P--o tak drapie w język i gardło, że mnie po pierwszym łyku już bierze na wymioty. Nawet jak to jest p--o z sokiem albo jakieś smakowe reddsy. To samo wino. A w---a? Jak w ogóle można to pić jak to już na sam zapach (a raczej smród!) odrzuca i wykrzywia mi ryj.

I jeszcze jaracie się kto to pił co tam ostatnio. Jeden zachwala Perłę, inny Ciechana, inny jakieś czeskie piwko, czy inne g---o bawarskie. Prawda jest taka, że wszystkie te browary różnią się tylko etykietą na butelce a smakują identycznie i tak samo drapią w gardło.

Dobry jest jedynie efekt stanu upojenia. Ale samo p--o i a-----l to świństwo. Miejcie resztki człowieczeństwa i przyznajcie się do tego.

#a-----l #pijzwykopem #alkoholicy #studenci #bekazpodludzi #p--o #ciechan
A.....o - Mam bekę z hehewykopków, studentów i ogólnie z młodzieży którzy piją a-----...

źródło: comment_jiK2AD8sD8HJ2NHd9OLu63C7NPaKXOxs.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axelio: Z Tobą mogę się zgodzić na pewno w aspekcie tych cenionych znawców piwa. Zawsze n---------m Harnasie i Tatry, stając się przy okazji obiektem szyderstw wielu oświeconych żłopaczy Perły i REGIONALNEGO PODKREŚLAM REGIONALNEGO Złotego Bażanta #pdk. Z j------i s---------i nie dało się nigdzie na mieście posiedzieć, bo wielcy piwosze cały czas tylko szukali Pinty, czy jakiegoś innego c---a, gdzie można dostać trudnodostępne szczyny z etykietą regionalnego
  • Odpowiedz
@Axelio: zgadzam sie, wszystko co nie jest zwiazkiem chemicznym powinno zostać usunięte z roztworu, powinnismy przyjmowac tylko czysty a-----l w formie szybkiego, bezbolesnego zastrzyku badz nasączony etanolem tampon aplikować bezposrednio w dupę, myślałem o kroplówkach dozujących a-----l bezposrednio do krwiobiegu bądz alkoholowych plasterkach naklejanych na ramię. Jak bedzie? Czas pokaze, juz dzis mozna spotkac sie z osobami wlewajacymi sobie a-----l w oko..
  • Odpowiedz
Sorry, ale czasami muszę wypić żeby dopasować się do ludzi... Co nie znaczy, że to lubię i że to mi się podoba.

@Axelio: aha, czyli robisz coś czego nie lubisz, żeby dostosować się do ludzi, którymi gardzisz. Serio, już chyba nie można być głupszym xD
  • Odpowiedz
@Axelio: wino jest smaczne i zdrowe, jak wypijesz troche od czasu do czasu to ma jedynie dobry wplyw
sam ostatnio jestem obiektem smieszkow bo nie pije w studenckim towarzystwie, troche beka z podludzi.
  • Odpowiedz