Aktywne Wpisy
uniwerstal +1576
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Dodam jeszcze, że jak w ogóle można pić to świństwo, które smakuje ohydnie. P--o tak drapie w język i gardło, że mnie po pierwszym łyku już bierze na wymioty. Nawet jak to jest p--o z sokiem albo jakieś smakowe reddsy. To samo wino. A w---a? Jak w ogóle można to pić jak to już na sam zapach (a raczej smród!) odrzuca i wykrzywia mi ryj.
I jeszcze jaracie się kto to pił co tam ostatnio. Jeden zachwala Perłę, inny Ciechana, inny jakieś czeskie piwko, czy inne g---o bawarskie. Prawda jest taka, że wszystkie te browary różnią się tylko etykietą na butelce a smakują identycznie i tak samo drapią w gardło.
Dobry jest jedynie efekt stanu upojenia. Ale samo p--o i a-----l to świństwo. Miejcie resztki człowieczeństwa i przyznajcie się do tego.
#a-----l #pijzwykopem #alkoholicy #studenci #bekazpodludzi #p--o #ciechan
@Axelio: aha, czyli robisz coś czego nie lubisz, żeby dostosować się do ludzi, którymi gardzisz. Serio, już chyba nie można być głupszym xD
@Axelio: Nie no spoko. Ale jak nie lubisz to lepiej nie pij, żeby na siłę się dopasować do ludzi. Da się to zrobić bez tego, mądrzy zrozumieją, głupsi...no cóż. Ale nie widzę sensu tego #buldupy bo jedni to lubią inni nie. Zgadzam się tylko z tym co napisał @moby22
@metaled: Już nie piję. Jak mi się zdarzy to może 2-3 razy w roku i koniec.
sam ostatnio jestem obiektem smieszkow bo nie pije w studenckim towarzystwie, troche beka z podludzi.