Wpis z mikrobloga

Pamiętam, że ktoś tutaj kiedyś polecał jakąś aplikację przypominającą o tym, żeby pić wodę. Przypomni ktoś konkretną nazwę? Bo do tej pory trafiam na takie, które nie wysyłają "powiadomień", więc nic mi po nich, a ten cholerny Aqualert, wypluwa je z siebie co 20 minut - jakbym go miał słuchać, to już teraz o 14:20 miałbym wypite 2l z 2,75, więc coś jest tutaj nie halo.
#mikrokoksy #android
  • 20
  • Odpowiedz
@February: brzmi śmiesznie, ale ja mam tego typu pracę, że jak coś się dzieje i się "wkręcę" w robotę, to zdaję sobie sprawę, że np. wypiłem rano 1 herbatę, a po 8 godzinach jestem w domu. Dla mnie to całkiem fajna pierdoła.
  • Odpowiedz
@bugg: czasem po prostu "nie ma kiedy", bo jest co robić, a te 8h schodzi mi jak 15 minut. Ja wiem, jak głupio to brzmi, ale naprawdę mi się zdarzało, że kupowałem butelkę wody, pociągałem z niej parę łyków, a potem przypominałem sobie o niej na koniec dnia. I potrzebuję czegoś, żeby mi powiedziało "debilu, nalej se szklankę wody", bo tak to zwyczajnie mnie nie suszy, jak się w coś zaangażuję.
  • Odpowiedz
@amarantowy: budzik będzie mi #!$%@?ł, dopóki go nie wyłączę, a tak to dostaję dźwięk, jakby sms przyszedł - a tak w ogóle, to co żeście się tak #!$%@?, uważam że mi to w jakiś sposób pomoże, to się wyśmiewajo;_;
  • Odpowiedz
@ryhu: no to pizgasz drzemke jak nie masz czasu sie napic a jak pijesz, wylaczasz. ja #!$%@?, ludzie z glodu umieraja czy do pierwszego nie mają a tu aplikacje do picia wody sa potrzebne.
  • Odpowiedz