Aktywne Wpisy
Vedar +193
czy kobiety są odklejone od rzeczywistości?
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
Mam sprzeczkę z kolegą. Pożyczyłem mu kilka dni temu 50 zł, zobowiązał się oddać szybko. "Oddał" wczoraj, jednak za chwilę kasy nie miałem. Są 2 opcje, albo zgubiłem (w co wątpie), albo jakoś mi #!$%@?ł jak się żegnaliśmy (zbicie piony i poklepanie po plecach, nie widziałem jego ręki). Kolega upiera się że mi nie odda już hajsu. Co mogę zrobić? Nie jestem jakimś januszem żeby awanturować się o 50 zł, ale chciałbym
#ewatylman #csiwykop
@Laertes: Sprawa z zakładnikiem nie pasuje do ABW. Jeśli już to do CBŚ.
@Laertes: niczym niepotwierdzona Faktowa bzdura
1. Raczej nie pracował w ABW, a jeżeli pracował to jako cywil. Równie dobrze mógł się tam zajmować kadrami. Jednak on na FB miał pracuje W ABW, jaki pracownik ABW to ma napisane na fejsie.
2. Okup to blef. Pewnie złapią winnych w ciągu kilku dni.
3. Myślę, że Policja/prokuratora wiedzą, że on jest winny ale nic na niego nie mają i teraz nad nim
"chłopak Ewy nie poddał się badaniu wariografem ze względu na swojego pracodawcę", "rodzina ma żal do niego, że nie okazuje im wsparcia i odsunął się od sprawy". Na pytanie czy chłopak był podejrzany na jakimś etapie śledztwa odpowiedź - z tego co pamiętam - nie padła. Natomiast na pytanie czy jest z nim w kontakcie powiedział, że "nie potrzebuje takiego kontaktu" i zakończył temat.
Poza tym na epoznań jest informacja:
Prawdopodobnie policjanci są pewni, ze doszlo do zabojstwa, ale nie ma na razie przelozenia na wiedzę procesową. Po prostu. I tutaj wchodzi prokurator i żąda niepodważalnych dowodów, logiczne.
@Laertes:
@Kiziak Ale ja nie
http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/9141332,ewa-tylman-nie-zyje-policja-zatrzymalismy-jej-kolege,id,t.html oczywiście, chodzi o to, żeby Adama przytrzymać jeszcze. Dzisiaj wieczorem dowiemy się na pewno czegoś, bo muszą mu przedstawić dowody, na podstawie których go aresztują.
Usiadlem sobie wlasnie przed komputerem i tak przypomniala mi sie wydarzenie dzisiaj w pracy, a raczej wniosek z niego. Czasami czlowiek sie tak zagalopuje ze zapomina o najprostszych rozwiazaniach.
Sam spedzilem nie jedna godzine na tej sprawie. Najpierw stworzylem wykop w ktorym jedyne co bylo poprawne to miejsca kamer.
Potem siedzialem i analizowalem z wieloma z was rozne wersje, watki, mielismy swoich wyslannikow w terenie (@FluidPanda) Ogladalismy piksele, crashowalismy servery wtk.pl.