Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +33
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
i przy okazji: redundant steer input signal?
bo nie wiem. translatorom nie ufam.
#mechanika #automatyka #angielski
bez/niewymagający sygnału sterującego (tak bez kontekstu)
ostatnia strona
urzadzenie do pomiaru momentu obrotowego
rendundantny sygnal sterowania
@plazma: CZO
a to jak byś przetłumaczył: redundant steer input signal?
np. w układach hamulcowych maszyn roboczych czasem sa redundant power supply, redundant actuators etc.
czaisz?
chodzi najczęściej o bezpieczeństwo i wtedy np dubluje się czujnik albo zasilacz. w twoim przypadku może to być albo podwójny angle transducer albo czujnik który w inny sposób odczytuje steering angle
Steer to nie wiem co, prowadzące, nadążne?
EDIT: Z tego pdf wynika że to urządzenie do pomiaru momentu obrotowego ze zdwojonym sygnałem pomiarowym.
Czyli masz 2 takie same kabelki/interfejsy do pomiaru jednej wielkości. Mierzysz z obu i robisz parę testów, dzięki czemu da się wykryć bardziej egzotyczne awarie. No i masz gwarancję (jak dobrze to zaprogramujesz), że albo
redundant steer input signal: redundantne wejścia pomiarowe.