Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +36
mookie +99
Obecny hajp na bycie rentierem czy tam landlordem i wejście w kawalerki na wynajem by mieć "dochód pasywny" to przypomina mi nieco przełom końca lat 90 i nowego millenium, kiedy takim złotym biznesem o którym wówczas marzył każdy Janusz z wąsem to była jazda na taryfie w dużym mieście jak Warszawa, Kraków czy Wrocław.
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że
Jeśli mielibyście wybrać kalkulator naukowy z najlepszym stosunkiem możliwości do ceny to jaki byście wybrali? Na co zwrócić uwagę przy wyborze?
@Pan_wons:
Weź CASIO FX-991ES Plus. Wbrew pozorom różni się od FX-570ES nie tylko panelem FV, ma też większą pamięć (tzn. można wpisać do niego bardziej złożone działanie).
@xerxes931:
No rzeczywiście, jak szukałem wcześniej na Googlach "FX-991ES" to coś mi nie pasowało, te kolory jakby bardziej cukierkowe. Nie wiedziałem, że wersja Plus jest nowsza od tego, co ja mam:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Casio_fx-991ES_Calculator.jpg
Fajny za to jest FX-991EX (teraz go zauważyłem dopiero), jest usprawnioną wersją ES z nowym,