Wpis z mikrobloga

@jezyk123:
Niesamowite.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponad ćwierć tony trzymać nad głową!
Większość ludzi na tej planecie nie oderwie tego od ziemi.
Mam nadzieję, że jeszcze za mojego życia pęknie 3 paki w podrzucie, no i oczywiście 5 paczek w ciągu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że jeszcze za mojego życia pęknie 3 paki w podrzucie

@Gavroche: Mało realne. Rekord w ciągu 11 lat poprawił się o 0,5 kg. Zbliżamy się do granicy ludzkich możliwości. Jedyna nadzieja w medycynie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jezyk123:
Nie uważam tej tezy za poprawną.
Wielokrotnie to już mówiono, a to zaczęto robić dół na podsiad, a nie nożyce, a to górę na nożyce, zamiast na unik, a to zaczęli robić bardziej kumulujący energię sprzęt, czy w końcu, używać sterydów.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście możesz mieć rację, ale mam nadzieję, że się mylisz.
Już widać, że Azjaci kombinują z oddychaniem, późniejszym wybiciem, wolniejszym zebraniem z
@jezyk123: @Gavroche: Jak się nie mylę, to oficjalne rekordy świata mogą być ustanawiane tylko w zawodach o charakterze międzynarodowym. Prawda to?
W którejś z wcześniejszych kategorii również było podejście do rekordu świata, który był o 1kg mniejszy od rekordu Rosji.
Zbliżamy się do granicy ludzkich możliwości

@jezyk123: popatrz na Lovcheva. 1,86m. Zalany tłuszczem. A teraz wyobraź sobie 1,95m, 140kg, z dobrym genem, trenujący od 10 roku życia, %bf jak u Azjatów. I masz przepis na powiedzmy 275kg
Jak się nie mylę, to oficjalne rekordy świata mogą być ustanawiane tylko w zawodach o charakterze międzynarodowym. Prawda to?

@berti: Prawda

popatrz na Lovcheva. 1,86m. Zalany tłuszczem. A teraz wyobraź sobie 1,95m, 140kg, z dobrym genem, trenujący od 10 roku życia, %bf jak u Azjatów. I masz przepis na powiedzmy 275kg

@berti: To i tak jeszcze 25 kg do trzech pak ( ͡° ͜ʖ ͡°) W
@berti:
Podejście do rekordu musi być zaanonsowane i oficjalnie zatwierdzone przez Międzynarodową Federację Podnoszenia Ciężarów.
Co w praktyce właśnie znaczy to, co napisałeś.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jezyk123:
Wg mnie wzrost niewiele znaczy.
W ogóle fizjonomia.
Wielkiego Paula Andersona nazywano "Cudem" i mówiono, że właśnie wytyczył granice ludzkiej siły.
Do momentu kiedy pojawił się mikrus Naim Sulejmanoglu, nazywany "Kieszonkowym Herkulesem", reszta to już historia.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wg mnie wzrost niewiele znaczy.

W ogóle fizjonomia.

@Gavroche: A wg. mnie ma. Nie jest czynnikiem kluczowym ale nie wyobrażam sobie żeby człowiek mający 1,5 m wzrostu dźwigał tyle co dwumetrowcy warzący dwa razy tyle co on.