Wpis z mikrobloga

Mirki, co brać dziesiątego?

Wiedźmin 3 + Wasteland 2
Just Cause 3 + Wiedźmin 3
Wiedźmin 3 + inFamous Second Son

Doradźcie, muszę w końcu Wiedźmina ograć (O gry na PS4 mi chodzi jeśli coś) i chcę jeszcze coś do tego dokupić, niedawno konsolę kupiłem i jak na razie jedyne gry jakie mam to pożyczone Watch Dogs i Arkham Knight. Miałem brać PS+ na rok, ale że w grudniu bieda jeśli chodzi o plusowe gry to sobie na razie daruję, Wiedźmin to priorytet, możecie coś doradzić spoza tej listy jeśli macie jakieś pomysły.

#gry #ps4 #pomocy #cokupic #doradzcie
  • 13
@Stefczyk: Dawno temu skończyłem na PS3.
@Areooo51: Właśnie to mi najbardziej chodzi po głowie ale to i najdroższa opcja, Wiedźmina biorę używanego, ale JC3 nówkę. Wszystkie te gameplay, trailery mnie cholernie ciągną do tej gry. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@czinczinatti: Wiedźmin i Wasteland, ten nowy Just Cause to szrot jakich mało, jak i reszta poprzedniczek. Ni to GTA ni to Saint Row, marna podróba jakiś jeszcze Prototype czy Infamous. A Wiesiek i jak Wasteland to gry na długie dni, Infamous też jest spoko ale to krótkie gry tak jak i dodatek, łatwe do nabicia platyny ot co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Losowany: I to w JC chodzi, fabuła to tylko pretekst do #!$%@?, dobrej fabuły wymagam od Wiedźmina, od Just Cause wymagam tylko tego żeby bawiło mnie tak jak poprzednia część. Przez to #!$%@? nakręciłem się na Wieśka i właśnie JC, #!$%@?, dziesiątego zamawiam.