Wpis z mikrobloga

@SanFable: jak oglądałem "usterkę" gdzie magik miał otworzyć drzwi ... to nie takie łatwe. Z 5 wierteł połamał zanim mu się udało rozwiercić zamek co zresztą chyba drzwi nie otworzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@list86: wyglądało jakby we wkładkę coś wepchnęli na chama, nie wiem płaski śrubokręt czy co, ale zamek w tych drzwiach też zaczął szwankować i nawet po wymianie wkładki centralny częściej nie działał, niż działał. Mechanik wymienił zamek i pomogło.

@SanFable: ja jak parę dni nie jeździłem, to zwykle chowałem, ale jak gdzieś podjechałem, czy używałem auta codziennie, to kamery mi się nie chciał. Też najbardziej wkurza, że jak
  • Odpowiedz
@ziobro2: Kilka lat temu jakis glab wlamal sie do samochodu taty, stary zlom, seat toledo '92, wtedy byl juz pelnoletni. Wpierw probowal wywazyc drzwi lomem, od strony pasazera i od strony kierowcy, nie poszlo. Pozniej probowal, w sumie to #!$%@? go wie co probowal, ale #!$%@? srubokretem zamek od strony kierowcy, a od strony pasazera zlamal srubokret w srodku, nie poszlo. Ostatecznie #!$%@? szybe od strony kierowcy i #!$%@? kombinerki
  • Odpowiedz
@ziobro2: współczuję, mam nadzieję że miałeś AC, choć to i tak nie jest taka komfortowa sprawa, bo przecież nawet jak Ci z AC wypłacą to i tak jakiś czas jesteś bez szyby (a zima jest!) no i zawsze to jednak #!$%@? że miałeś ładne autko a tu dup ktoś przyszedł i zniszczył...

Sam miałem niedawno porysowane auto przez jakiegoś #!$%@? psychicznie gościa i wiem jak to boli... Takim osobom co
  • Odpowiedz
@cube: no bo kto zostawia torebke w aucie no #!$%@?. To samo co paniusia wsiada do auta i bach torebka na miejsce pasażera a drzwi otwarte. U mnie w mieście były kiedyś chłopaczki co się specjalizowały w takich pannach. Stoi taka między samochodami na światłąch podbiega typ (nie wzbudza podejrzen bo ludzie czasem sie przeciskaja miedzy samochodami) otwiera drzwi bach torebka i luta w pierwsza brame potem kolejne i juz
  • Odpowiedz