Wpis z mikrobloga

Specjaliści od #gry i #ps4 tym razem mam ciężkie pytanie:

#pes2016 czy #fifa16 ?

Byłem zdecydowany by Fifa była moją pierwszą grą na ps4... Ale co się dzieję z ocenami graczy w necie? Czemu ludzie tak nisko ją oceniają i piszą tak negatywne komenty?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PanKabaczek: Mnie osobiście FIFA nigdy nie podchodziła, wolę zdecydowanie PES. Co to za negatywne komentarze? Polecam Ci sprawdzić oba demka, który gameplay ci się bardziej podoba.
  • Odpowiedz
@dr_rip: problem w tym że dzisiaj kupuję czystą konsolę i jak już ją odbiorę to chcę od razu jechać do sklepu po grę :D Waham się pomięczy fifą i pes. choć myślę też o gta, wieśku i falloucie.
  • Odpowiedz
  • 0
@PanKabaczek: To masz problem, demka dużo nie ważą, może dasz sobie te parę godzin? Jak nie dasz rady to bierz FIFE skoro Ci zawsze leżała. Obyś się tylko nie rozczarował po odpaleniu dema PES 2016.(btw w PES nie ma problemu z licencjami, koszulkami i nazwiskami - wygrywasz patcha z usb i wszystko jest jak powinno)
  • Odpowiedz
@PanKabaczek: Zawsze byłem #teamfifa, ale w tym roku PES jest po prostu lepszy. Daje o wiele większa radochę z grania, akcje wydają się być bardziej widowiskowe. Jeśli nie przeszkadza ci brak wielu lig to właśnie w stronę PESa bym skierował swój wzrok ;)
  • Odpowiedz
@PanKabaczek: Przez rok ciąłem na ps4 w fifa15 i ostatnio pobrałem w demko fifa16. Fifa jak to Fifa, dużo się nie zmienia, ale mogę powiedzieć że balans zawodników i fizyka jest znaczenie bardziej poprawiona. Mi osobiście fifa15 dała dużo godzin frajdy z kumplami przy piwku więc myślę, że Fifa16 również. Ja fifkę polecam.
  • Odpowiedz
@perezque: @masz3zycia: @pavulon78: @dr_rip: @Dementia_Praecox:
Dzięki! naczytałem się opinii w necie i chyba wezmę Fifkę. Jestem świadom tego, że PES może być lepszy pod względem grywalności, podania i strzały są fajniejsze i gra w def. przyjemniejsza. Ale trochę mnie razi to, że pes jest taki bardziej nieprzewidywalny, piłka lata szybciej i ludzie piszo, że jest jak z kauczuku. Niby piłka w realu
  • Odpowiedz
  • 0
@PanKabaczek: No to dobrze robisz ze swojej perspektywy. Polecam jeszcze pobrać demo PES 2016 i zobaczyć z czym to się je. Najgorsze jest to, że opinie o PESie zazwyczaj piszą fanboye FIFY. ;) Dobrej zabawy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@pavulon78: Tyle że teoretycznie fanów (a co za tym idzie tez skrajnej części) więcej ma gra od EA. Zgadzam się z tym co napisałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz