Aktywne Wpisy
Koleszkaleszka +200
Taki obrazek był jeszcze normą 20 lat temu....
O mój ku**a jak ja tego nienawidziłem, o ile do kościoła jeszcze 15 lat temu chodziłem, bo to był zawsze dobry pretekst to wyjścia z domu i spotkania się z kolegami, to klękanie do obrazka i powtarzanie kyrie eleison 50 razy to była dla mnie katorga i czuje taką samą niechęć do tego dziś, jakby to było wczoraj.
Miałem ciocie która już niestety nie
O mój ku**a jak ja tego nienawidziłem, o ile do kościoła jeszcze 15 lat temu chodziłem, bo to był zawsze dobry pretekst to wyjścia z domu i spotkania się z kolegami, to klękanie do obrazka i powtarzanie kyrie eleison 50 razy to była dla mnie katorga i czuje taką samą niechęć do tego dziś, jakby to było wczoraj.
Miałem ciocie która już niestety nie
bezprzypau +3
Jako że #emigracja typ twardo stoi za tym żeby żyć z kobietą więc w końcu pytam:
Jak chcesz żyć z kobietą siedząc sam na emigracji? Poznasz jakąś dupe a potem bedziesz jej hajs wysyłać przez 20 lat?
Wiesz że marne szanse po 30stce na normalną dziewczyne? Wiesz że decydując się na taki manewr musiałbyś mieszkać i pracować na miejscu w kraju itp?
Ale ja poznałem fajną dupe - odpowiada, jak tylko pospłacam kredyty to wracam do kraju, bede sobie z nią mieszkał, zarobie 3k, ona ma 2,7k - damy rade mówi.
Czym ona sie zajmuje pytam, że ma 2,7?
No 1,2 alimentów (dwa guwniaki w wieku szkolnym) ma i 1,5k z cieciowania na bramie, spłaca tylko z tego mieszkanie 1k miesięcznie.
Aha...
Kurtyna.
Teraz pytanie do #niebieskiepaski po #!$%@? mają się starać te różowe jak zawsze kogoś znajdą? Czy nie po wojnie były najbardziej zaradne gdy było mniej niż 10 chętnych na jedną?
Komentarz usunięty przez autora
@saldatoreafilo: Żyjemy w XXI wieku, kobiet nie trzeba już utrzymywać:)
@saldatoreafilo: #!$%@?ąc od przypadku laski w Twojego posta, zarabianie 2,7k to nie jest jakieś szczególne osiągnięcie, nawet jak na kobietę.
@urwisjakichmalo: ile masz lat?
@saldatoreafilo: Niekoniecznie. Wam facetom często wystarczy, że dziewczyna jest miła i uległa i jesteście w stanie dać dużo, żeby to ciepło i oddanie utrzymać. Mam wrażenie, że im facet mniej inteligentny, tym szybciej i tym więcej oddaje. A potem płacz po kątach, że kupował jej wszystko, zrezygnował z kumpli i wyjść a ona i tak poszła
xD
@saldatoreafilo: xD
@saldatoreafilo: Smutne, ale niestety prawdziwe. Inna sprawa, że to dorosły facet, jeśli się przejedzie, to tylko na własne życzenie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja nie wiem czemu to dziewczyny nie mają nigdy problemu ze znalezieniem faceta, nawet jak są totalnie jebnięte, a faceci mają takie problemy.
@exdami: No chyba "kryzys kobiecości" skoro brakuje kobiet, a facetów jest aż nadmiar.
Poza tym wg. statystyk w europie jest albo sytuacja 50/50 albo wiecej jest kobiet o iles tam
@exdami: Czyli zdecydowanie kryzys kobiecości, a faceci zwyczajnie zauważyli, że te kobiety nie dostarczają im tego co powinny i zwyczajnie kobiety przestają być kobietami.