Wpis z mikrobloga

Rozmowa w pracy z typkiem 30l o #mizoginizm #zwiazki #rozowepaski

Jako że #emigracja typ twardo stoi za tym żeby żyć z kobietą więc w końcu pytam:

Jak chcesz żyć z kobietą siedząc sam na emigracji? Poznasz jakąś dupe a potem bedziesz jej hajs wysyłać przez 20 lat?
Wiesz że marne szanse po 30stce na normalną dziewczyne? Wiesz że decydując się na taki manewr musiałbyś mieszkać i pracować na miejscu w kraju itp?

Ale ja poznałem fajną dupe - odpowiada, jak tylko pospłacam kredyty to wracam do kraju, bede sobie z nią mieszkał, zarobie 3k, ona ma 2,7k - damy rade mówi.

Czym ona sie zajmuje pytam, że ma 2,7?

No 1,2 alimentów (dwa guwniaki w wieku szkolnym) ma i 1,5k z cieciowania na bramie, spłaca tylko z tego mieszkanie 1k miesięcznie.

Aha...
Kurtyna.

Teraz pytanie do #niebieskiepaski po #!$%@? mają się starać te różowe jak zawsze kogoś znajdą? Czy nie po wojnie były najbardziej zaradne gdy było mniej niż 10 chętnych na jedną?
  • 25
ale złapanie spawacza eksportowca z 10k mając kredyt mieszkaniowy i dwoje dzieci to już wyczyn.

@saldatoreafilo: Niekoniecznie. Wam facetom często wystarczy, że dziewczyna jest miła i uległa i jesteście w stanie dać dużo, żeby to ciepło i oddanie utrzymać. Mam wrażenie, że im facet mniej inteligentny, tym szybciej i tym więcej oddaje. A potem płacz po kątach, że kupował jej wszystko, zrezygnował z kumpli i wyjść a ona i tak poszła
@saldatoreafilo: Zawsze mnie zastanawia skąd dziewczyny biorą tych facetów, bo ja znam masę wartościowych niebieskich którzy to są samotni, a jednocześnie nie znam żadnej różowej, która by nie miała faceta, wszystkie kogoś mają, czy się tam z kimś spotykają. Jakiś poważny nadmiar facetów mamy w kraju, czy co?

Ja nie wiem czemu to dziewczyny nie mają nigdy problemu ze znalezieniem faceta, nawet jak są totalnie jebnięte, a faceci mają takie problemy.
@Gaki1992: kobiety na przestrzeni ostatnich lat staly sie silne, niezalezne, czesto wulgarne i przejely wiele cech typowo meskich. Zreszta wiele jest na ten temat napisane, niedawno byl nawet jakis popularny wykop o tym, ze mezczyzni wycofuja sie z relacji z kobietami, bo te staja sie powoli mezczyznami. Do tego dochodza wygorowane oczekiwainia kobiet itd.
Poza tym wg. statystyk w europie jest albo sytuacja 50/50 albo wiecej jest kobiet o iles tam
kobiety na przestrzeni ostatnich lat staly sie (...) wulgarne i przejely wiele cech typowo meskich (...) staja sie powoli mezczyznami

@exdami: Czyli zdecydowanie kryzys kobiecości, a faceci zwyczajnie zauważyli, że te kobiety nie dostarczają im tego co powinny i zwyczajnie kobiety przestają być kobietami.